Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Katalog elektroinstalační úložný materiál 2013 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.05.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Katalog elektroinstalační úložný materiál 2013


KOPOS: Katalog elektroinstalační úložný materiál 2013
Podívejme se na aktuální katalog českého dodavatele úložných elektroinstalačních systémů. Konkrétně krabice na omítku, do betonu, pod omítku, do sádrokartonu, do zateplení, do podlahy, plastové, hliníkové. Víčka, rámečky, tepelně izolační podložky, svorkovnice, ekvipotencionální svorkovnice. Lišty, vkládací, hranaté, zaklapávací, podlahové, oblé, parapetní kanály, příčky, stínící kanály ...
Jiří Macháček, ze dne: 6.05.2013




Mám před sebou letošní, lepený katalog KOPOS Kolín týkající se úložných materiálů.



Katalog renomovaného tuzemského výrobce neuniká mé pozornosti, protože jde o seznam položek, na které je spolehnutí. Pravděpodobně neproráží nejnižší cenou, ovšem některé konkurenční materiály jsou i "zadarmo drahé". Proto pokud mám brát nějaký český etalon kvality, pak KOPOS. Možná, že to vypadá jako přehnaná chvála, ovšem zkuste si srovnat tuzemské dodavatele podobného zboží jejich cenou, kvalitou a technickou podporou ...


Pro větší náhled kliknout!

Co v tomto katalogu nacházím ...

Katalog je tradičního provedení.
Tedy stručný a názorný, přičemž nechybí všechny důležité informace pro volbu a návrh. V detailu jednotlivých produktů je k dispozici reálná fotografie a kótovaná perokresba až ze dvou pohledů. Blízké piktogramy vypovídají o vlastnostech a použití.


Pro větší náhled kliknout!

Co prozrazuje zadní část katalogu?
Technické informace uvádí nezbytné protokoly o zkouškách požárně technických charakteristik. Rozdělení stavebních hmot z hlediska třídy reakce na oheň. Stupně krytí IP. Chemickou odolnost elektroinstalačních lišt, trubek a příslušenství z tvrdého PVC. PE, PA, PS, PP a PPE. Klasifikace trubek dle ČSN EN 61 386-1 ed.2 a IEC 61 386-1 ed.2. Základní pojmy. Význam značek výrobků KOPOS. Fotogalerie vratných obalů. 


Pro větší náhled kliknout!

Můj závěr
Papírový katalog využije každý elektrotechnik v praxi. Ten, kdo používá k práci tablet, bude spokojený i s touto verzí. Ve firmě, pro kterou pracuji, máme těchto katalogů šest na různých pracovištích. 

POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si o tento katalog
ZAŽÁDAT
níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.