Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Integrovaná spojka zdarma u kabelových žlabů Mars z Koposu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 2.09.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Integrovaná spojka zdarma u kabelových žlabů Mars z Koposu


KOPOS: Integrovaná spojka zdarma u kabelových žlabů Mars z Koposu
Korunka ke korunce, centimetr k centimetru a v závislosti na délce trasy ušetříte jeden nebo více kabelových žlabů Mars. Centimetry navíc jsou výhodou při kompletování trasy, kdy dochází k nutným prořezům. Od délky trasy 72 metrů se rozdíl v délce již vyšplhá na 2 metry navíc ... Více zde!
Komerční sdělení, ze dne: 2.09.2010

 

Nová technologie instalovaná v Koposu v roce 2009 pracuje v definovaných výrobních krocích nastavených na přesnou výrobu žlabů s integrovanou spojkou v základní standardní délce 3.000mm. Deklarovaná délka 3m u žlabů Jupiter odpovídá skutečné délce naprosto přesně.

U žlabů jiných rozměrů než 3m existují rozdíly mezi deklarovanou a skutečnou délkou. Např. žlaby Mars označované jako 2metrové mají skutečnou čistou délku 2.098 mm. Proto věta "Kopos dává zdarma nejen integrovanou spojku kabelových žlabů Mars" není marketingový tah, ale skutečnost. Zákazník objednává žlab o délce 2.000mm a navíc dostává zdarma 5% délky žlabu, což představuje integrovanou spojku s délkou 40mm a dalších 58mm žlabu.


Detail integrované spojky

Centimetry navíc jsou výhodou při kompletování trasy, kdy dochází k nutným prořezům. Od délky trasy 72 metrů se rozdíl v délce již vyšplhá na 2 metry navíc, u trasy dlouhé 142 metrů jsou to již 4 metry, které zákazník obdrží zdarma.

Odlišnosti mezi názvem a jeho skutečným obsahem nejsou nic nového pod sluncem – např. stoletá válka mezi mezi Anglií a Francií trvala 116 let, nealkoholické pivo obsahuje 0,49% alkoholu v měrné jednotce apod.

Pokud pracujete v oboru, máte možnost si vyžádat více informací, níže uvedeným formulářem!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.