Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Diplom za úspěšné absolvování projektu Abeceda managementu úspěchu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.06.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Diplom za úspěšné absolvování projektu Abeceda managementu úspěchu


KOPOS: Diplom za úspěšné absolvování projektu Abeceda managementu úspěchu
Při hodnocení vlastní práce nestačí jen subjektivní pohled, ale důležitý je také pohled externí a nestranný. Ten se dá získat nejen u auditorských firem, ale také účastí na projektu Abeceda managmentu úspěchu…
ze dne: 23.06.2008

Společnost Kopos Kolín a.s. v těchto dnech převzala diplom za úspěšné absolvování projektu Abeceda managementu úspěchu.

Projekt byl součástí modelu Excelence EFQM (European Foundation for Quality Management), který je založen na uplatnění ověřených metod a postupů z komerčního i veřejného sektoru. V Evropě jej takto využívá více než 30 000 organizací, včetně evropských zastoupení IBM, Alcatel, British Telecom, TNT Express, Bosch a Siemens.

Důvodem zapojení Koposu do projektu AMÚ bylo získat kromě názoru auditorských společností další externí nestranný pohled na silné a slabé stránky kvality, práce a ochrany životního prostředí ve společnosti. „Projekt umožnil porovnat vlastní interní hodnocení kvality práce s hodnocením nezávislého pozorovatele ze strany organizátora projektu“, uvádí Ing. Jana Dejmková, vedoucí úseku řízení kvality ve společnosti.

Kopos Kolín a.s. je výrobcem elektroinstalačního úložného materiálu. Obrat v roce 2007 činil 782 milionů Kč, což představuje meziroční nárůst 16 procent. Společnost vlastní 11 dceřiných obchodních společností v zahraničí, z toho 3 výrobně obchodní. V ČR pracuje 417 zaměstnanců, dalších 120 v zahraničních dceřiných společnostech. Kopos je držitel certifikátů ISO 9001, ISO 14001 a Bezpečný podnik.
 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.