Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOOPERATIVA: Katalog stožárů a příslušenství (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.06.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOOPERATIVA: Katalog stožárů a příslušenství


KOOPERATIVA: Katalog stožárů a příslušenství
Řešíte osvětlení prostranství? S největší pravděpodobností potřebě stožárů neuniknete. Víte, kolik existuje možných provedení stožárů? Z jakých materiálů se mohou stožáry vyrábět? Jak se stožáry kotví? Jak připojovat elektrickou výzbroj? Podívejte se na krátkou recenzi katalogu s velmi pěkným obsahem ...
Vilém Gracias, ze dne: 22.06.2017


Stožáry veřejného osvětlení jsou jakousi samozřejmostí a mnoho lidí je nevnímá. Tedy vnímá, pokus neplní svou funkci nebo pokud takový stožár ohrožuje bezpečnost v jeho bezprostřední blízkosti. Stožáry už nejsou co bývali za dob našeho dětství. Technologie pokročily blíž k digitálnímu věku a s tím se změnilo hodně i v konstrukci těchto prvků.


Pro mnoho elektrikářů jsou technické parametry
na "hony" vzdálené skutečné realitě. Z vlastní zkušenosti vím, že málokdo má představu, které všechny "proměnné" se u stožáru v praxi týkají. Pěkným přehledem je v tomto katalogu strana 3., která základní přehled poskytuje. Např.

 
Pro větší náhled kliknout!
Co v katalogu objevíme


Pro větší náhled kliknout!

Provedení katalogu
Na 86 vnitřních barevných a lakovaných stranách nalezneme vše co potřebujeme vědět o tomto sortimentu. Hřbet je lepený, ale pevný. Obálka o něco tužší než vnitřní listy.

Detaily jednotlivých produktů
jsou v podstatě vyčerpávající. Nadpis, obsáhlý popis, okótovaná perokresba, tabulka technických parametrů. Autoři neopomenuli s podrobnostmi i souvisejích prvků.

Můj závěr

Katalog je velice pěkně a přehledně proveden. Hledá se mi v něm velmi dobře. A sortiment je také zajímavý. Musím přiznat, že se to vymyká mým představám o produkci "výrobních družstev".
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.