Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Domnívat se, že v dnešní době, při stále zvyšujícím se počtu technologií, by mohla původní elektroinstalace setrvat v podobě, kterou navrhl někdo v minulosti je utopie! Stačí změna uživatele prostoru a vznikají zcela jiné potřeby. Ano, drobnosti ...
  • Něco málo z mé praxe. O elektroinstalačních pancéřových trubkách jsem se toho na střední škole moc nedozvěděl. Občas nějaká zmínka nebo vylistováno v technickém katalogu. Ony pancéřové trubky už asi nejsou tak frekventované jako kdysi. Za to jako ...

ABB uvádí Konfigurátor pro domovní elektroinstalace ...


Document Actions
ABB uvádí Konfigurátor pro domovní elektroinstalace ...
... pro spínače, zásuvky i inteligentní elektroinstalace. Usnadní práci, ušetří čas .... Jak snadno naplánovat elektroinstalaci v jednotlivých místnostech, na nic nezapomenout a navíc získat nákupní seznam, v němž jsou zahrnuty všechny potřebné komponenty? Není nic jednoduššího, než použít konfigurátor pro domovní elektroinstalace.
Komerční sdělení, ze dne: 10.10.2022


Jak postupovat
Jako první si v novém konfigurátoru zvolíte, zda jde o klasickou nebo inteligentní elektroinstalaci. Následně si vyberete designovou řadu a barevné provedení, definujete strukturu budovy (jednopatrová, vícepatrová) a rozložení místností v jednotlivých podlažích.






Výběr designové řady
Pro větší náhled kliknout!



Z nabídky funkcí přetáhnete do půdorysu místností ikonky požadovaných elektrických zařízení, například osvětlení, zásuvky, topení nebo žaluzie atp. K těmto funkcím poté přiřadíte potřebné ovládací přístroje. Jednotlivé elektroinstalační přístroje můžete umisťovat i do vícenásobných kombinací ve vodorovných nebo svislých rámečcích.


Konfigurátor podlaží
Pro větší náhled kliknout!


V dalších místnostech postupujete stejně – místnost po místnosti, patro po patru vybíráte požadované funkce a přístroje potřebné pro řešení elektrické instalace v dané místnosti. Plánování můžete kdykoliv přerušit, plánek si uložit a vrátit se k němu později. Pro urychlení plánování můžete využít již předefinované konfigurace.


Výběr barevného provedení
Pro větší náhled kliknout!

Máte hotovo?
Skvělé. V části Výsledek se vám zobrazí soupiska materiálu, v níž budou uvedeny všechny komponenty potřebné pro naplánovanou elektroinstalaci. Díky propojení s katalogem produktů se kliknutím na objednací kódy můžete okamžitě dozvědět bližší informace o jednotlivých produktech. Tlačítka ve spodní části poskytují další možnosti. Můžete si nechat vygenerovat soupisku ve formě excelovského souboru nebo získat PDF dokument popisující vytvořenou konfiguraci.


Soupiska materiálu
Pro větší náhled kliknout!

Kliknutím na možnost Nakoupit on-line budete přesměrováni do nákupního košíku KupABB. Do něj můžete ještě případně doplnit další položky z on-line katalogu a vše pak objednat v e-shopu vámi zvoleného velkoobchodního prodejce.


Výběr velkoobchodu
Pro větší náhled kliknout!

Ceny, které v průběhu práce uvidíte, jsou orientační a bez DPH! Po rekapitulaci a realizaci nákupu přes „Kupabb.cz“ a váš oblíbený velkoobchod, budete mít ceny takové, jaké máte běžně ve svém velkoobchodě.
Nejen nákup, ale i následná realizace domovní elektroinstalace tak díky konfigurátoru proběhnou zcela bez problémů.


Minutové představení konfigurátoru můžete zhlédnout níže ...




Shrnutí výhod ABB konfigurátoru
•    snadné a intuitivní plánování elektroinstalace z pohodlí domova či kanceláře
•    možnost okamžité změny designu nebo barvy v celé místnosti nebo podlaží
•    získáte úplný soupis všech komponentů – na nic už nezapomenete!
•    jediným kliknutím vytvoříte nákupní seznam a objednáte on-line




 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 7)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

ABB s.r.o., Elektro-Praga Jablonec
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933