Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Poselství laickým provozovatelům elektroinstalací! Elektrické zásuvky mohou vypadat bezproblémově, ale jejich oprava má svá pravidla. V českém právním systému platí zákon č. 250/2021 Sb., který vymezuje pravidla pro práci s technickými zařízeními ...
  • Koho kdy samotného napadlo jaké preventivní opatření by elektromontéři a elektroúdržbáři měli provádět, aby předešli úrazům při používání ručního nářadí? Asi nikdy a nikoho, tedy vyjma bezpečáka. Ten naopak přesně ví, jaké příčiny nejčastěji vedou k ...

KNX zahajuje prodej licencí nového softwaru ETS 2017


Document Actions
KNX zahajuje prodej licencí nového softwaru ETS 2017
Všichni systémoví integrátoři systémových instalací KNX bystří! KNX se sídlem v Bruselu zahajuje prodej licencí nového softwaru ETS. Pro účastníky AMPERu je připravena možnost seznámení s tímto novým prostředím.
Josef Kunc, Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.03.2017

Mezinárodní asociace KNX se sídlem v Bruselu zahajuje prodej licencí nového softwaru ETS Inside určeného pro projektování, nastavování a obsluhu KNX systémových instalací přes tablety s operačním systémem Android nebo iOS anebo přes zařízení s operačním systémem Windows 10.

KNX národní skupina České republiky bude s tímto softwarem seznamovat všechny zájemce především během následujících akcí:

Základní seznámení a poukaz na slevu

Veletrh AMPER 2017 ve dnech 21. až 24.3.- 2017, vždy od 10:00 do 15:00 stánek KNX č. P5.45 v pavilonu P brněnského výstaviště. Po seznámení s přívětivým softwarem ETS Inside obdrží účastníci poukaz na slevu 100€ na nákup licence. Dva z účastníků zaregistrovaných nejpozději do 24.3. 2017 do 8:00 na níže uvedené webové stránce a zúčastněných na veletrhu (s předáním kontaktních údajů) budou ihned po ukončení veletrhu (24.3. 2017, po 15:00) vylosováni a obdrží poukaz na bezplatný software ETS Inside, včetně hardwarového klíče a mini-PC.



Kurs práce s ETS Inside

dne 5.4. 2017 od 8:00 v prostorách VŠB Technické univerzity v Ostravě – maximální počet účastníků: 35 osob. Účastníci budou seznámeni s jednoduchým postupem práce s tímto softwarem a budou si moci odzkoušet ovládání KNX instalace z vlastních chytrých telefonů či tabletů. Registrace účastníků prostřednictvím níže uvedených webových stránek.

Kurs práce s ETS Inside
dne 19. 4. 2017 od 9:00 h v prostorách VUT FEKT v Brně – maximální počet účastníků: 30 osob. Účastníci budou seznámeni s jednoduchým postupem práce s tímto softwarem a budou si moci odzkoušet ovládání KNX instalace z vlastních chytrých telefonů či tabletů. Registrace účastníků prostřednictvím níže uvedených webových stránek.



Všechny uvedené akce jsou určeny pro každého, kdo má zájem o systémové (tzv. inteligentní či chytré) instalace, ať již z profesního hlediska, nebo kvůli získání informací o možnostech systému.

Registrace
https://registration.knx.org/en/ets-inside-product-launch-czech-republic
https://registration.knx.org/en/ets-inside-product-launch-technical-university-of-ostrava
https://registration.knx.org/en/ets-inside-product-launch-technical-university-in-brno
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KNX národní skupina České republiky, z.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933