Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KNX: Výuka KNX na VUT v Brně (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.11.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KNX: Výuka KNX na VUT v Brně


KNX: Výuka KNX na VUT v Brně
Na VUT v Brně vyučují o KNX. Předmět projektování silových a datových rozvodů průměrně absolvuje 150 studentů za akademický rok. Výuka probíhá na 6 profesionálních pracovištích KNX. Studenti na panelech zpracovávají různé laboratorní úlohy - programují centrální funkce, programují osvětlení v rámci rozhraní KNX/DALI nebo vytváří různé světelné scény. Více o výuce prozradil Branislav Bátora.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.11.2016


Poslechněte si celou přednášku z říjnové KNX konference.



 
O spolku KNX národní skupina České republiky
První informace o založení české buňky KNX proběhla již v září 2014. Spolek KNX národní skupina České republiky, z.s. vznikl o něco později. Zakládající schůze se uskutečnila 22. června 2015 na VUT FEKT Brno, kde je také zaregistrováno sídlo spolku. Zakladatelé tohoto spolku jsou zástupci těchto společností a institucí: ABB, BEG Brück Electronic CZ, Finel, IQ Budovy, Pivoňka systémové instalace, Siemens, Schneider Electric CZ, Technická universita Ostrava VŠB, FEKT VUT Brno a WAGO-Elektro.
 
 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KNX národní skupina České republiky, z.s. - Technická 3058/10, Brno - 730 521 526 - sekretar@knxcz.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.