Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KNX: Vytápění, ventilace a klimatizace (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.07.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KNX: Vytápění, ventilace a klimatizace


KNX: Vytápění, ventilace a klimatizace
HVAC je známou zkratkou pro vytápění, ventilaci a klimatizaci. Všechny tyto technologie jsou na jedné topologii - na kroucené dvoulince, která přechází na ethernet. O řízení těchto úkonů v systému KNX přednášel na říjnové KNX konferenci Jakub Horna. Jak se provádí topení či chlazení na základě požadavku nebo řízená výměna vzduchu dle CO2? Poslechněte si celou přednášku.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 12.07.2016


Jak se řídí HVAC na KNX?



O spolku KNX národní skupina České republiky
První informace o založení české buňky KNX proběhla již v září 2014. Spolek KNX národní skupina České republiky, z.s. vznikl o něco později. Zakládající schůze se uskutečnila 22. června 2015 na VUT FEKT Brno, kde je také zaregistrováno sídlo spolku. Zakladatelé tohoto spolku jsou zástupci těchto společností a institucí: ABB, BEG Brück Electronic CZ, Finel, IQ Budovy, Pivoňka systémové instalace, Siemens, Schneider Electric CZ, Technická universita Ostrava VŠB, FEKT VUT Brno a WAGO-Elektro.
 
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KNX národní skupina České republiky, z.s. - Technická 3058/10, Brno - 730 521 526 - sekretar@knxcz.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.