Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KNX: Na VŠB Technické univerzitě Ostrava bylo otevřeno certifikované školicí centrum KNX (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 4.01.2016
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KNX: Na VŠB Technické univerzitě Ostrava bylo otevřeno certifikované školicí centrum KNX


KNX: Na VŠB Technické univerzitě Ostrava bylo otevřeno certifikované školicí centrum KNX
V květnu 2015 získalo školicí centrum KNX na Fakultě elektrotechniky a informatiky Vysoké školy báňské Technické univerzity Ostrava certifikaci podle mezinárodních norem asociace KNX. Školicí centrum organizuje týdenní základní kurzy KNX podle pravidel asociace KNX. Programování inteligentní elektroinstalace KNX je realizováno pomocí SW nástroje ETS5.
Přednášející, ze dne: 4.01.2016


Kurzy školícího centra jsou ukončeny teoretickou a praktickou zkouškou s následným vydáním certifikátu Partner KNX. Školicí centrum bylo vybudováno jako služba a podpora pro projektanty, elektromontéry, učitele, studenty a další zájemce, kteří potřebují navrhovat, projektovat, programovat, instalovat a oživovat inteligentní elektroinstalaci KNX.


Učebna školicího centra KNX na Katedře kybernetiky a biomedicínského inženýrství



Další informace se dozvíte v přednášce Jana Vaňuše, která se uskutečnila v rámci konference k 25. výročí založení mezinárodní KNX asociace:



O školícím centru KNX
Certifikované školicí centrum KNX bylo otevřeno na katedře Kybernetiky a biomedicínského inženýrství na VŠB Technické univerzitě Ostrava. Školicí centrum bylo vybudováno jako služba a podpora pro všechny projektanty, elektromontéry, učitele, studenty a další zájemce, kteří by rádi navrhovali, projektovali, programovali, montovali a oživovali inteligentní elektroinstalaci KNX.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KNX národní skupina České republiky, z.s. - Technická 3058/10, Brno - 730 521 526 - sekretar@knxcz.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.