Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Šokující výpovědi Jana Hájka #1: Jak moc důvěřovat certifikátům? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.07.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Šokující výpovědi Jana Hájka #1: Jak moc důvěřovat certifikátům?


Šokující výpovědi Jana Hájka #1: Jak moc důvěřovat certifikátům?
Náš trh je zaplavený velkým množstvím certifikátů. Můžeme jim ale důvěřovat? Výsledky testování výrobků u nás i v zahraničí dokazují, že důvěra mnohdy není na místě. Jako zákazníci ale máme nárok na vrácení peněz nebo výměnu výrobku, pokud se v testování prokáže, že deklarované parametry nejsou pravdivé. Firma, která tento vadný výrobek dodala, pak musí zákazníkovi uhradit veškeré náklady spojené s výměnou.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 10.07.2015



Kdo vlastně nese odpovědnost za to, že výrobek, který obdrží zákazník, nemá deklarované vlastnosti? To se dozvíte v první výpovědi Jana Hájka.



Kdo je Jan Hájek
Po absolvování SPŠ Dopravní, oboru zabezpečovací a sdělovací technika a ročním pokusu na ČVUT – Fakulta strojní, počal svou profesní kariéru u firmy AEG Domácí spotřebiče, organizace servisu a servisních prací. Po roce přešel k firmě J. Fröschl & Co., kde  prošel  pozicemi - přímé  služby zákazníků,  obchodní  zástupce,  vedoucí oddělení, vedoucí prodeje Praha, vedoucí prodeje ČR. Od roku 2002 pracuje pro firmu DEHN + SÖHNE. Je spoluautorem KníŠky 2.0, elektronické odborné publikace s více jak 20.000 čtenáři. Je aktivním účastníkem diskusí Elektrika.cz.


Diskutujte s námi v níže otevřené diskusi!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.