Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KNIHA: Zkušební testy z vyhlášky 50/78Sb. (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.05.2007
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KNIHA: Zkušební testy z vyhlášky 50/78Sb.


KNIHA: Zkušební testy z vyhlášky 50/78Sb.
Připravujete se na zkoušku z vyhlášky 50/78Sb? Pravděpodobně hledáte učební texty, popřípadě testy. Máme pro vás několik zpráv. Otázky a odpovědi z vyhlášky 50/78Sb. Kdo se chce opravdu učit, již mu nic nebrání ...
Jiří Macháček, ze dne: 10.05.2007

Připravujete se na zkoušku z vyhlášky 50/78Sb? Pravděpodobně hledáte učební texty, popřípadě testy. Máme pro vás několik zpráv.

Ta lepší, že materiálů k výuce je nespočet, ovšem také tu horší zvěst a to tu, že jednotné otázky a odpovědi neexistují. Česky přeloženo, každý přezkušující vám může položit otázky dle svého uvážení. Jediné co může trošku uklidnit, že s propadáváním u zkoušky z prehistorické vyhlášky 50/78Sb. není v naší zemi zase tak horké.

Tím bych v žádném případě nechtěl žádná přezkoušení zlehčovat. Každé podcenění přípravy však může mít také v tom lepším případě zvýšené náklady. A protože se dnes do tohoto oboru neženou lidé za brzkým zbohatnutím ale především ti, kteří chtějí být odborníky, mnoho taháků s nápovědou se neobjevuje.


Pro bližší podrobnosti klikněte na některou miniaturu!

PŠIS Nymburk vydalo malou brožurku, která obsahuje přes pět set otázek, které se mohou s velkou pravděpodobností se ozvat z úst přezkušujícího. Tedy pro ty, kteří berou přípravu vážně lze tento materiál doporučit.


Knihu již nelze objednat!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.