Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KNIHA: Příručka pro zkoušky elektrotechniků (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.01.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KNIHA: Příručka pro zkoušky elektrotechniků


KNIHA: Příručka pro zkoušky elektrotechniků
Vyšlo již šesté aktualizované vydání publikace pojednávající o základní přípravě každého elektrotechnika k přezkoušení. Tuto knihu lze doporučit ke studiu i mnohým kutilům, kteří se domnívají, že jsou jejich technické schopnosti dostatečné ...
Vilém Gracias, ze dne: 28.01.2008


Na samotném začátku knihy je uvedeno doporučení nějakých organizací, které mě a mým kolegu nic neříkají, ovšem při prvním prolistování ji hodnotím jako velmi praktickou.

Pokud se dostávám mezi elektrotechniky v terénu tu a tam se ptám, z čeho a zda vůbec se vzdělávají. U revizních techniků jde o téměř samozřejmost. Revizní technik má jít ruku v ruce s projektantem a u těchto dvou profesí se očekávají široké znalosti problematiky.

Podstatně horší je situace u montérů. Pokud nejde zrovna o ambiciózního elektrotechnika, který svou prací žije, pak v častých případech potkávám sice osoby znalé, ovšem pouze do určité míry. Tito lidé, včetně mě a mých kolegů tyto příručky vítají pro svou zdánlivou jednoduchost a komplexnost výkladu.


Pro větší náhled kliknout!

Co v knize nalezneme za oblasti?

Nejen v diskuzích tohoto portálu se setkávám s poptávkou po literatuře vhodné pro přípravu ke zkouškám. Tato kniha Michala Kříže, vydaná renomovaným vydavatelstvím Jana Lojkáska je skvělou alternativou!

Autor: Michal Kříž, formát A5, 240 stran, cena...


Kniha je již vyprodána!

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.