Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KNIHA: Elektrotechnická měření - měřicí přístroje (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.03.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KNIHA: Elektrotechnická měření - měřicí přístroje


KNIHA: Elektrotechnická měření - měřicí přístroje
Publikace určená pro studenty středních odborných škol k seznámení se základní problematikou elektrotechnických měřicích přístrojů a jejich použití. V každém případě má co nabídnout i těm, kteří již nestudují, ale chtějí si doplnit či prohloubit své znalosti ...
ze dne: 12.03.2010

Publikace seznamuje se základními pojmy a vztahy z oblasti elektronických měřicích přístrojů a s jejich použitím. Věnuje se jednotlivým prvkům a obvodům měřicích přístrojů, zdrojům periodických signálů a jednotlivým druhům elektronických měřicích přístrojů.

Co v knize nalezne za oblasti témat?


Každou z uvedených kapitol uzavírají tématické otázky a úkoly k ověření vědomostí získaných v dané kapitole. Text v publikaci je dobře vizuálně rozdělen i bohatě doplněn vhodnými schématy, grafy a obrázky.

I přesto, že učebnice je určena pro studenty středních odborných škol, dobře poslouží i ostatním z oboru. Pokud tedy máte zájem si doplnit či prohloubit své znalosti ohledně elektrotechnických měřicích přístrojů a elektronických měření, zkuste tuto knihu.

Autor: Vilém Srovnal a kolektiv, 140 stran, cena 187,-Kč včetně 10% DPH (platná v době vydání článku).

Knihu lze expresně objednat níže uvedenou objednávkou!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
BEN - technická literatura s.r.o. - Věšínova 5, Praha 10 - 274 820 211 - ben@ben.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.