Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KNIHA: Elektrické instalace v dřevostavbách a v provozech pro zpracování dřeva (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.01.2014
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KNIHA: Elektrické instalace v dřevostavbách a v provozech pro zpracování dřeva


KNIHA: Elektrické instalace v dřevostavbách a v provozech pro zpracování dřeva
Podrobně popsaná problematika elektroinstalací v dřevostavbách, a také na hořlavých podkladech. Kniha je vhodná nejen pro elektrotechnické odborníky, ale také pro spotřebitele a uživatele elektroinstalací. Povědomím o správném provedení elektroinstalace předejdeme mnohým požárům, které od nepaměti vznikají právě špatnými rozvody elektroinstalace. Co v knize naleznete a v jakém provedení, se dozvíte právě v tomto článku!
Vilém Gracias, ze dne: 16.01.2014



Přes to, že dřevostavby moc nemusím, rád se seznámím s pravidly elektroinstalace. O to víc, když je autorem Karel Dvořáček, protože toho rád nejen poslouchám, ale také čtu.



Mám před sebou červenou knihu z edice IN-EL, která přináší ucelené informace o problematice elektroinstalací v dřevostavbách. Na zhruba 67. stranách na standardně tenkém papíře se v černobílém provedení nalézá devět základních kapitol.


Pro větší náhled kliknout!

Provedení
Paperback, který držím v rukou je v této edici již tradičně v úsporném řešení. Není to ovšem z důvodu vyššího zisku, ale proto, že odborná média nemají takovou poptávku a hlavně časová životnost je opravdu krátká. Ovšem na obranu mohu potvrdit, že knihy z knižnice IN-EL čtu již léta a i přes tenký papír jsem se mnoho dozvěděl. Pod stromeček jsem si nadělil nový Ipad, tak se stejně přeorietuji na elektronické verze.


Pro větší náhled kliknout!


Co bych opravdu doporučoval přečíst


Pro větší náhled kliknout!


Pro koho je kniha určená
Samozřejmě projektantům, ale tím pádem i celému řetězci za nimi. Tedy realizátorům a revizním technikům. Zde bych udělal vyjímku a knihu doporučil i spotřebitelům, aby alespoň tušili co mají očekávat!

Knihu lze pořídit
buď elektronickou (131,-Kč) nebo v papírovém provedení (165,-Kč). Odkaz na e-shop vydavatele naleznete zde ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
IN-EL, spol. s r. o. - Gorkého 2573, Pardubice - 724 085 644 - info@in-el.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.