Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KM rack - silové rozvaděčové skříně (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 25.05.2005
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KM rack - silové rozvaděčové skříně


KM rack - silové rozvaděčové skříně
Specialista na výrobu rozvaděčových skříní z Kroměříže KROMEXIM Products představuje technický sešit (nebo CD), který pomůže při výběru správného výrobku. Podívejme se na něj blíže ....
Igor Nováček, ze dne: 25.05.2005

Specialista na výrobu rozvaděčových skříní z Kroměříže KROMEXIM Products představuje technický sešit (i varianta na CD), který pomůže při výběru správného výrobku.

Podívejme se na něj blíže ....

Uvnitř sešitu naleznete podrobný popis produktů a jejich příslušenství. Legendy a katalogová čísla k jednotlivým komponentám. Výkresové kótování zobrazených náčrtků. 

Obsah stručně:
Popis skříně, standardní provedení - rozměrové varianty, hlavní montážní rozměry, dvoudveřové provedení, dvoukřídlé provedení, mezipole, posuvná dna, kryt dna, aretace dveří, kryt stropu, rohové pole, podstavec rohového pole, podstavec skříní a mezi pole, zadní zákryt, montážní panel, držáky montážního panelu, boční zákryt, držáky boku, příčky -přehled dodávaného sortimentu, vkládací rám -přehled dodávaného sortimentu, nosník přístrojového můstku, držák nosníku přístrojového můstku, držák izolátoru, držák koncového spínače, držák svítidla, příčka, příčka zesílená, příčka čelní, příčka dveří, spojovací díl, držák ochranného vodiče, přístrojový můstek přední, krycí panel, krycí panel s otvorem, spojovací most, otočná vana, kapsa na dokumentaci, modulární koncepce, elektroměrové vany, klimatizace rozvaděčů, výpočet oteplení skříňových rozvaděčů .......

Fakta ...
Skříně jsou svou konstrukcí variabilní a nabízí využití v mnoha oblastech rozvodu elektrické energie a datových technologií. Dveře opatřeny litým těsněním, které zajistí vysoké krytí IP, které zajišťují vlastní technologií! Díky termoaktivní práškové barvě, která tvoří povrch kovových dílů je zajištěna spolehlivá protikorozní ochrana. Systém zemnících propojení je zajištěn pokovenými šrouby připevněnými technologií kapacitního navařování.

V zadní části publikace naleznete vysvětlivky k termínům (ventilace, cirkulace, chlazení, teplotní výpočet, charakteristika skříně...). Pokud vás zajímají výpočty teploty bez klimatizačního zařízení, pak jsou příslušné vzorce uvedeny.

V sešitě je zobrazena kopie certifikátu zaručujícího kvalitu výroby oceloplechových skříní pro rozvodny nízkého napětí do 1000V, pro datové a telekomunikační rozvodny včetně příslušenství a dílů bez elektrovybavení.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.