Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KLIMŠA: Připravujete se již na zkoušky na TIČR? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.01.2010
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KLIMŠA: Připravujete se již na zkoušky na TIČR?


KLIMŠA: Připravujete se již na zkoušky na TIČR?
Každá zkouška je pro většinu nervy trápící záležitostí, ať už to bylo ve studentských letech nebo v dospělosti. Mnozí z nás si určitě někdy udělali nějaký tahák. Co zkusit regulérní učební pomůcky z dílny Davida Klimši?
David Klimša, ze dne: 15.01.2010

Velkou část revizních techniků čekají v roce 2010 zkoušky. Zkoušky jsou vždy nervní záležitostí, ale heslo dne je: "Každý problém má řešení" a heslo zítřka: "To půjde."
Jak si před zkouškami pomoci?

Písemný test prověřuje ne znalost a porozumění norem, ale paměť. Podařilo se mi připravit pomůcku – PŘÍPRAVA NA ITI, která na testové otázky poskytuje odpovědi z norem. Několikeré přečtení musí zaručit správné vyplnění písemného testu. Výhodou je, že odpadává dřina s dohledáváním v normách.

U ústních zkoušek by pak měl každý prokázat, nakolik normám rozumí a umí je použít. Připravil jsem pomůcku – UČEBNÍ TEXT, která odfiltruje z norem to, co nemusíme nosit stále v hlavě. Ukazuje na podstatné věci a souvislosti mezi nimi. 

Přeji mnoho zdaru u zkoušek
David Klimša
 

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
El soft - Klimša David - Hlavní třída 1063/3, Ostrava - Poruba - - klimsa@klimsa.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.