Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KLIMŠA: Neděste se, aneb zkoušky revizních techniků na ITI (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 12.10.2009
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KLIMŠA: Neděste se, aneb zkoušky revizních techniků na ITI


KLIMŠA: Neděste se, aneb zkoušky revizních techniků na ITI
Čekají vás v brzké době zkoušky na ITI? Svírá se vám žaludek nervozitou a nejistotou? Zkuste do své přípravy zapojit nové učební pomůcky, jejichž autorem je David Klimša ...
David Klimša, ze dne: 12.10.2009

Mám-li být upřímný, tak mne příprava na každé zkoušky na ITI rozhodně nenechala klidným a i po té jsem se ještě probouzel ze spaní. Pokud se hraje o udržení zaměstnání nebo živnosti, pak úplný klid ani není na místě. Na druhé straně musím uznat, že bez zkoušek většina ve studiu norem poleví více, než je zdrávo. Revizní praxe je pochopitelně trošku něco jiného než nekonečné studium norem, ale z toho by mohla být jen jalová diskuze na hodně dlouho. Jak si před zkouškami pomoci?

Písemný test prověřuje ne znalost a porozumění norem, ale paměť. Podařilo se mi připravit pomůcku – PŘÍPRAVA NA ITI, která na testové otázky poskytuje odpovědi z norem. Několikeré přečtení musí zaručit správné vyplnění písemného testu. Výhodou je, že odpadává dřina s dohledáváním v normách.

U ústních zkoušek by pak měl každý prokázat, nakolik normám rozumí a umí je použít. Připravil jsem pomůcku – UČEBNÍ TEXT, která odfiltruje z norem to, co nemusíme nosit stále v hlavě. Ukazuje na podstatné věci a souvislosti mezi nimi. 

Přeji mnoho zdaru u zkoušek
David Klimša
 

TEXT Z OBLASTÍ
  • Vzdělání
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
El soft - Klimša David - Hlavní třída 1063/3, Ostrava - Poruba - - klimsa@klimsa.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.