Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Úspěšná akce na parníku (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 17.06.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Úspěšná akce na parníku


walopar_7.jpg
Jak dopadl zájem o seminář Wago a akce samotná na parníku brněnské přehrady? Netradiční prostředí přineslo očekávané informace a také možnost neformálních diskuzí.....
Alena Minaříková, ze dne: 17.06.2004

Prokurista společnosti Wago ČR Ivo Vojta oslovil Lenku Přikrylovou (vzdělávací agentura L.P.Elektro) s požadavkem o uspořádání odborného semináře pro brněnské odborníky.
Plánovaná účast 50- 60 účastníků. "Ideální pro pro brněnskou paroplavbu", navrhuje Lenka Přikrylová. Samozřejmě. že se nejedná o paroplavbu v pravém slova smyslu. Lodě mají elektrický pohon.

Po oslovení odborné veřejnosti a zpětné reakce bylo ovšem nutné objednat v dalším termínu druhou loď. Bohužel ani to nestačilo. Zhruba na dalších třicet zájemců se vůbec nedostalo.

Prostor lodi sice nebyl vytvořen pro tyto účely, ovšem díky drobným úpravám se cestovní prostředí změnilo na přednáškový sál.

Přišla hodina "H". Návštěvníci rychle nastupují a loď odráží od mola. Místa stačí pro šedesát lidí.

Poslouchat bylo opravdu co. Každý účastník dostal nezbytné informace i v papírové podobě. O jednom ze základních katalogů jsme psali v tomto článku "Wago 2004, souhrnný katalog svazek 1".

Z Waga byly přítomny tři známé postavy (Ondřej Dolejš, Aleš Šilhavý, Vlastimil Blažek). Ondřej Dolejš měl rozsáhlo přednášku o systémech Wago TOPLON, Aleš Šilhavý seznámil účastníky s konektorovým systémem WINSTA, Vlastimil Blažek konzultoval podrobné dotazy k systémům TOPJOBS.

Loď dorazila po dvou hodinách zpět. Na tuto dobu bylo již přichystáno občerstveni v přístavní restauraci. A tam byl konečně čas vše prodiskutovat.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.