Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Dehn a hodinky... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 20.01.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Dehn a hodinky...


Jak to vlastně bylo se soutěží "kupte Dehnventil a dostanete kvalitní hodinky bez reklamního potisku"! Trošku jsme zapátrali...
Margita Boháčová, ze dne: 20.01.2003

Ke konci roku 2002 české zastoupení německého výrobce přepěťových ochran vypsalo akci "Za Dehnventil hodinky".
Protože jsme slyšeli z různých stran, různé připomínky, ne-li přímo útoky na pořádající firmu, začali jsme trošku pátrat "na vlastní triko". Jak, že to tedy vlastně je? Nejedná se o podvod? Jsou skutečně hodinky v deklarované hodnotě?

Hned úvodem je dobré podotknout, že uvedená firma má určité renomé, než aby se schylovala k nějaké nekalé akci. Před koncem roku vypisují soutěže a podobné obchodní nabídky mnohé firmy. Tedy nejedná se o žádnou ojedinělost. Co mi připadá trošku zarážející je snad cena uvedených hodinek. A tak s odstupem času jsme se zeptali některých zákazníků, kteří Dehnventil během poslední doby koupili. Kontakty na některé jsme získali u uvedeného zastoupení, kde jsme samozřejmě slíbili, že kontakty použijeme pouze jednou a to k tomuto účelu.

Tedy otázka zněla:
Dobry den, zkoumame u nas v redakci Elektriky.cz akci Dehn+Soehne s hodinkami za Dehn ventil. Protoze mnoho spolecnosti jiz nabizelo vyhry typu "za mineralku BMV", chteli bychom se Vas zeptat, zda uvedene hodinky maji tu deklarovanou cenu, nebo jste zklamani levnou zalezitosti?

Odpověď 1.
Hodinky jsem predali nasim zamestnancum ve forme ceny za vítezství v zenské a muzské cásti souteze v bowlingu, kterou kazdorocne porádáme na záver roku. S hodinkami je spokojenost, jejich skutecnou cenu bohuzel nedokázeme odhadnout, to by asi musel provést odborník.

Odpověď 2.
Jdou přesně a vůbec mi nepřipadají levné. A není na nich reklama. Čas ukáže..

Odpověď 3.
Škoda, že jsme všechny Dehny odebrali během roku, mohlo mít celé naše příbuzenstvo přesný čas. Ovšem já je v této branži nemohu nosit i když nejsou označeny žádnou značkou Dehn.

Odpověď 4.
Jsou dobré, cenu těžko odhadnu, ale levné tedy nebudou.

Odpověď 5.
Akce dobrá, hodinky OK, jen jich mám teď hromadu v kanceláři. Pravděpodobně je zařadím mezi prémie :-)

Samozřejmě jsme autory záměrně neuvedli, ovšem tyto odpovědi potvrdily, že se opravdu nejednalo o nějaký trik, či dokonce podvod. Soutěž je dle slov Jana Hájka prodloužena, tedy nyní stále ještě probíhá. V prosinci totiž firma Dehn zaspala s výrobou a tak vykrývala objednávky až v roce 2003. Tuto informaci samozřejmě veřejnosti oficiálně nesděluje.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.