Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Kablo Bratislava (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.01.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Kablo Bratislava


kblav_6.jpg
Bratislavská kablovka vydala CD s přehledem svého sortimentu. Víte co mne zklamalo? Očekával jsem od společnosti této velikosti zcela jinou kvalitu prezentace než kterou jsem objevil.
Igor Nováček, ze dne: 26.01.2004

Zelený lupen na titulce dal tušit velké a obsáhlé zdroje dat o kabelech. Ovšem po shlédnutí rootu uvedeného CD hodně čtenářů patrně zklame.

Tedy CD s názvem "Nový" již prozrazuje, že si "někdo" nedal příliš práce. Podíváme-li se dál, vidíme složky obsahující pdf soubory v konkrétních jazycích.

Ona již titulní strana katalogu na CD prozrazuje, že informace naleznete v mnohých světových jazycích. Češtinu tam podobně jako třeba polštinu nenaleznete, tedy v případě, že by snad někdo neznal nějaký slovenský výraz, má šanci si jej přeložit z jiného jazyka.

Mnozí již tušíme jaké jsou standardy v případě prezentací na CD. Po vložení CD do mechaniky bychom dnes zřejmě očekávali otevření úvodního okna s bližšími podrobnostmi. V tomto případě však bohužel. Nenaleznete ani podrobnosti, ani vyhledávání, náhledy, či jiné podrobnosti.

Jak vidíte na obrázku sedm pdf souborů bohužel neobsahuje mnoho podrobností. A pokud nemáte náhodou Acrobat Reader, tak jej tedy "přibalený" na tomto CD nemáte. Vzhledem k tomu, že právě v těchto dnech zpracováváme jedinečný projekt související právě s kabely, tak patrně budete ochuzeni o toto bratislavské portfólio.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.