Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Wago 2004, souhrnný katalog svazek 1 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.05.2004
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Wago 2004, souhrnný katalog svazek 1


katwag_04_5.jpg
Podívejme se blíže na první svazek katalogu společnosti Wago v ČR. Společnosti, která bez použití šroubové technologie spojuje milióny spojů na světě.
Petr Lukáš, ze dne: 28.05.2004

První otevření rozsáhlého katalogu dává tušit velký sortiment. Obsah nás ubezpečuje, že se jedná prozatím o první svazek, a že další překvapení nás čekají ve zbylých svazcích.

Obsah katalogu se dělí na tyto oblasti:

Společnost Wago se svou "pružinkou" získalo mnoho příznivců i odpůrců, ovšem za opravdu funkční technologii hovoří skutečnost, že bezšroubovou technologii převzalo mnoho dalších světových výrobců. Ať již do svých výrobků, nebo do svorek, kterým již "prošel" patent. Wago získává ovšem další a další patenty na vynálezy v oblasti svorek, nástrčných spojů a různých interface nebo komunikačních modulů.

A tak Wago roste, dobývá trh nápadem, kvalitou a samozřejmě promyšlenou obchodní politikou. Jak řekl jeden projektant "katalog Wago mám ne abych v něm něco hledal, ale proto, že je v něm všechno co potřebuji". Obchodně techničtí pracovníci pokrývají český trh a často jsou na dosah i v netradičních hodinách.

Wago disponuje i dalšími technologiemi, avšak hlavní sortiment zná každý elektroinstalatér. Bezšroubové "lustrsvorky" se objevují mezi nářadím již naprosto běžně.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
WAGO Elektro spol. s r.o. - Rozvodova 1116/36, Praha 4 - Modřany - 261 090 143 - info.cz@wago.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.