Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog zásuvkových kombinací RAMI (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 13.09.2017
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog zásuvkových kombinací RAMI


Katalog zásuvkových kombinací RAMI
Vhodné zakončení zásuvkových obvodů je předmětem správného návrhu elektroinstalace, ale také výběrem správného a spolehlivého rozhraní. V různých prostranstvích, dílnách, provozech, nebo také často dvorech rodinných domů nevíme co vše bude potřeba dočasně připojovat. Pokud máme připraveny různé možnosti zásuvkových připojení, odpadávají starosti příchozích dodavatelů kam a jak se připojit a v neposlední řadě snižujeme riziko po domácky vytvořeného propojení.
Vilém Gracias, ze dne: 13.09.2017



Zásuvkové kombinace nejsou ničím novým. V dnešní době jde o naprosto běžný obrátkový produkt, který nacházíme na téměř každé větší elektroinstalaci. Pokud někoho ještě napadá, že si podobnou skříň sestaví sám, existuje mnoho důvodů, proč si ji koupit celou, hotovou a se zárukou. Krátce se podívejme na zásuvkové kombinace nabízené pod značkou RAMI.


Pro větší náhled kliknout!


Pomiňme nyní skutečnost, že značka RAMI patří velkoobchodu nikoliv výrobci rozvaděčů. V nabídce nalezneme standard různých zásuvkových kombinací. Jde o úzký sešit se stručnými, ale vše důležité vypovídajícími daty.


Pro větší náhled kliknout!

Provedení podrobností
V tomto jednoduchém materiálu nalezneme o jednotlivých typech, kromě dalších proměnných, vždy katalogové číslo, provozní jmenovité napětí a proud, krytí IP, provozní teplotu, maximální počet přístrojů, velikost svorkovnice a skříně.

Pro větší náhled kliknout!

Co vše katalog obsahuje

Zásuvkové kombinace neosazené nebo osazené chráničem, jištěním, nabíjecí stanice pro elektromobily, pilíř pro úzkou zásuvkovou kombinaci, přehled značení zásuvkových kombinací a také návod na používání zásuvkových kombinací ...

Nárůst přenosných spotřebičů je stále na vzestupu. Využití zásuvkových kombinací nalezneme v prostorách průmyslových areálů, dílen, garáží, skladů nebo staveb. A v neposlední řadě samozřejmě také v podobě nabíjecích stojanů elektromobilních prostředků.



POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový katalog Zásuvkových kombinací RAMI

NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.