Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog Systémy protipožární ochrany BSS 2019-20 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 30.07.2019
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog Systémy protipožární ochrany BSS 2019-20


Katalog Systémy protipožární ochrany BSS 2019-20
Jste postaveni před řešení protipožární ochrany nějakého objektu? Jaké jsou vaše znalosti s možnostmi použití přepážek, instalací v únikových cestách, protipožárních kanálů, bandáží? Slyšeli jste o normových a nenormových konstrukcích? Protipožární ochrana vyžaduje technické znalosti návrhu, ale také znalost dostupných materiálů k její realizaci. Přestože tento technický sešit pojednává o sortimentu, dozvíte se něco i z teorie, například co je úniková a záchranná cesta ... a také semináře OBO BSS ... využijte informace z první ruky a projděte si rozsáhlým programem školení a seminářů týkajících se tématu systémů protipožární ochrany ...
Vilém Gracias, ze dne: 30.07.2019



Principy protipožární ochrany nemusí být všem elektrotechnikům známé. Ostatně nemusí znát vše, pouze to, co se po jejich profesi žádá. V každém případě stojí za zmínku základní fakt, že v případě pokud se snažíme o ochranu proti požáru v konkrétním objektu, rozdělujeme objekt do několika částí. Ty se od sebě oddělují prvky zabraňující šíření požáru. A o těchto systémech je katalog protipožární ochrany BSS 2019-20 ...




Provedení katalogu
je shodné nejen s předešlými tiskovinami, ale v podstatě vyjadřují úroveň poskytovaného technické servisu. Každý dodavatel poskytuje svým odběratelům určitou technickou podporu k navrhování, výběru položek nabízeného řešení. Často podle takových ukazatelů poznáme, jak to s námi dodavatel skutečně myslí.

Jak mnozí víme, ti odpovědní mají nejen podpůrné tiskoviny, pořádají vzdělávací semináře a poskytují telefonní či osobní konzultace.





Co v katalogu objevíme?
  • Přepážky – maltová přepážka PYROMIX, měkká přepážka PYROPLATE, Fibre, podušková přepážka PYROBAG, protipožární pěna PYROSIT, řada pěnových materiálů PYROPLUG, trubková manžeta PYROCOMB, obalová trubka PYROCOMB, Intube, malá přepážka, bandáž a jednotlivé kabely podle MLAR
  • Instalace v únikových cestách – montáž nad podhledem
  • Protipožární kanály
  • Kabelové bandáže
  • Zachování funkčnosti - Nenormové a normové konstrukce, stoupací žebříky, odlehčení tahu, odbočné krabice, samostatné uložení, trubky a kovový kanál
  • Kotvení




Co nám katalog prozradí?
Určitě se nedozvíme jak řešit který konkrétní projekt. Není žádné jedno správné řešení. Vždy se musí posoudit všechny okolnosti daného projektu. V technickém materiálu se dozvíme možné prvky a jejich parametry. Pak se svými vědomostmi, získanými z norem, přednášek, konzultací a samozřejmě vlastních předchozích zkušeností sestavujeme vlastní návrh.

Kde uvedené zboží z katalogu pořídíme? Ve velkoobchodě? Mnohé z položek jsou pouze projektová záležitost, proto je vhodné se na konkrétní dodávky informovat u svého smluvního velkoobchodu. Samozřejmě u takového, který má tuto značku smluvně v distribuci.

Všem zájemcům lze současně s tímto katalogem doporučit účast na některém z pořádaných odborných školení zaměřených na tuto problematiku.

Katalog systémů protipožární ochrany 2019-20 lze prohlížet a prohledávat zde v redakční knihovně!





POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový Katalog systémů protipožární ochrany od OBO BETTERMANN
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
OBO BETTERMANN s. r. o. - Modletice P.O.Box 96, Říčany u Prahy - 323 610 111 - info@obo.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.