Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...
  • Pokud chceme studovat různé aspekty elektrických jevů, včetně teploty výbojů blesku, vlivu ionizace vzduchu a negativních účinků elektrického oblouku, pak se nabízí studium na VUT, ČVUT ... mnoho příležitostí k experimentům s různými kombinacemi ...

Katalog systémů ukládání vedení LFS 2019-20


Document Actions
Katalog systémů ukládání vedení LFS 2019-20
Pro dvouleté období byl vydán nový katalog řešení uložení vedení v posledních metrech před spotřebiči. Všichni, kdo navrhují instalace ví, že způsob uložení má mnoho proměnných kritérií. Ať jde o technické provedení, místo určení, nebo představu investora. Kterou kombinaci s ostatními systémy na stavbě zvolit, zná osoba zasvěcená a možností znalá. U produktů tohoto výrobce máme jistotu, že pokud si nejsme jistí výběrem vhodné alternativy, poradí nám. My se pak rozhodujeme, zda je nabízený produkt, související služby a také rychlost dodání pro nás zajímavou volbou.
Jiří Macháček, ze dne: 15.05.2019


Volba správného vedení je jedna věc a jak následně vedení uložíme, je věc druhá. Prakticky jde o dvě rovnocenné disciplíny, respektive nelze podcenit žádnou z nich. Přede mnou leží aktuální katalog renomovaného německého výrobce OBO BETTERMANN, který minulý týden oslavil čtvrt století na českém trhu.


Pro více informací kliknout!


Co v katalogu najdeme?
  • Pomůcky pro projektování a montáž
  • Systémy plastových kanálů pro ukládání vedení WDK
  • Systémy kanálů pro ukládání vedení WDKH bez halogenů
  • Systémy kovových úložných kanálů LKM
  • Systémy kanálů s patkovou lištou SKL
  • Systémy propojovacích kanálů VK
  • Systémy propojovacích kanálů VKH, bezhalogenové
  • Kanál pro vestavbu přístrojů Rapid 45-2 – plastové systémy
  • Kanál pro vestavbu přístrojů Rapid 45-2 – hliníkové systémy
  • Systém kanálů pro vestavbu přístrojů Rapid 80 – plastové systémy
  • Kanál pro vestavbu přístrojů Rapid 80 – bezhalogenové plastové systémy
  • Kanál pro vestavbu přístrojů Rapid 80 – systémy z ocelového plechu
  • Kanál pro vestavbu přístrojů Rapid 80 – hliníkové systémy
  • Příslušenství kanálů pro vestavbu přístrojů
  • Systémy instalačních sloupů ISS
  • Modul 45 a Standard – instalační řešení pro kanály pro vestavbu přístrojů a instalační sloupy

Pro více informací kliknout!


Jaké je provedení této publikace?
Pro představu tloušťky katalogu, jde o téměř 440 stran na křídovém papíře s barevným potiskem. Pevný lepený hřbet je dlouholetou tradicí. Mohu s jistotou potvrdit, že i ten nejstarší katalog co u nás leží, vazbu vylomenou nemá.
Zasvěcení dobře ví, že provedení katalogů přežívá mnohonásobně jejich informační hodnotu.


Pro více informací kliknout!


Jaké je provedení podrobností?
Zkraje katalogu nalezneme popis, který je společný pro více uváděných produktových skupin. Například: typ použitých materiálů, potah, standardní a zvláštní barvy, struktura a stupeň lesklosti povrchu a možné další výrobní varianty. Líbí se mi tabulka, kde je uvedeno "odolný vůči/neodolný vůči". V detailu nalezneme název, popis, obrázek, kótovanou perokresbu, tabulku vyráběných variant s počty v balení, hmotností a objednacím číslem. Dozvíme se i materiál, z něhož je vyroben a na konci je popis podrobný.


Pro více informací kliknout!


Tento materiál je pro českého elektrotechnika bez nadsázky jednou z důležitých alternativ ukládání. Samozřejmě mezi ostatními značkami na trhu.

  Katalog od OBO BETTERMANN můžete prohledávat nebo jím listovat zde, v redakční knihovně.




POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o aktuální
papírový katalog Systémů ukládání vedení LFS od OBO BETTERMANN
NÍŽE UVEDENÝM FORMULÁŘEM!

 
 

 

Diskutující k tomuto článku

   (počet diskutujících: 1)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

OBO BETTERMANN s. r. o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Konečně technický sešit, do kterého je radost pohledět! Nezabývá se jen neustálými novinkami, ale tím základním! Jak všechny ty nové věci upevnit. A samozřejmě zase dle nějakých pravidel, norem a s pohledem na strávený čas a investované peníze. Možná to není "cool" téma pro obchodníky, ale pro nás, kteří to vše realizují na stavbách, jde o důležitý sortiment!
Podívejme se krátce na katalog rozdělený do několika kapitol systému pro zachování funkčnosti v náročných podmínkách, jako jsou například prostředí s požadavky na vysokou požární odolnost. Jak je tento informační materiál zpracovává, jaké detaily v něm nalezneme, popisuji v tomto článku ...
Příběh starého elektrikáře, parťáka Elektromontážních závodů, který měl bohaté zkušenosti z prostředí v těžkém průmyslu a na sklonku života se setkal s novodobým elektromateriálem. Honza vzpomínal na své začátky, nástroje a zařízení, s nimiž pracoval, zejména pak na příchytky SONAP. Během jedné soukromé cesty do Německa náhodou objevil třmenové příchytky, které považoval za natolik úžasné, že se místních doptával dál. Příběh naznačuje důležitost mít správné nástroje a materiály ve svém oboru. Mladým elektrikářům doporučuje hledat nejlepší nástroje a učit se od zkušených odborníků ...
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933