Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog svítidel LUXART (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.03.2023
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog svítidel LUXART


Katalog svítidel LUXART
Znaté typy vyráběných svítidel této ryze české značky z Moravy? Vlastní vývoj, vlastní výroba. S možností vlastních požadavků na parametry, úpravy ... vše v souladu s technickými předpisy a světelnou hygienou ... Ale v nabídce vidíme i značky p.u.k., VLED, CREE nebo třeba C LUCE. Zaměřené na osvětlení v průmyslu, sportovišť a také veřejných prostor. Výrobce kombinuje svou vlastní produkci s výrobky dalších značek ... Co tento technický sešit skrývá? Sledujte krátkou recenzi zde!
Filip Horáček, ze dne: 7.03.2023



Pro klid duše všem, kteří si stěžují, že se stále zaměřuji pouze na české, nikoliv moravské výrobce, jsem nyní zapíchl špendlík do Měnína! Bylo to v souvislosti s jedním klientem, co si u mne zadával projekt a i přes to, že nejsem zrovna světelným technikem, měl ve mě nebývalou důvěru pro výběr vhodného osvětlení. Tak jsem se dostal ke značce české produkce osvětlovacích těles LUXART ...


Pro více informací kliknout!


Popravdě, LUXART nevděčí žádnému digitálnímu marketingu nebo sociální síti, ale standardnímu ústnímu doporučení jednoho brňáka. Svět svítidel je pestrý a omezit se pouze na to, o čem se píše, respektive na to, nač si někdo zadá inzerci, je fakt málo.

A tak stručně k tomu, co tedy fakt zaplacené není ...


Pro více informací kliknout!


Píše se rok 2023, poslední verze katalogu je stará tři roky. Nic proti ničemu. Pokud se podívám na jiné výrobce, ti nic nového také nepřináší. Možná proto také AMPER začíná chřadnout. Vystavovat stále to stejné je sice možné, ovšem nečekejme, že z toho budou nadšení stále stejní návštěvníci. Na druhou stranu jde o byznys a upevňování osobních vztahů. Novinky omrkneme na internetu :-)

Co tedy LUXART nabízí?
Prý úžasně vymazlená svítidla! Takto charakterizoval jednu výrobkovou řadu z tohoto katalogu právě projektant, který mě sem poslal. Měl na mysli konkrétně svítidlo High-Bay ATON, do kterého se asi zamiloval. Mám před sebou útlý sešit, který skrývá několik desítek typů svítidel. Viz tento přehled!



Pro více informací kliknout!


Jaké detaily katalog prozradí?
Poměrně dost, sice komprimované, ale mám, co potřebuji vědět. Objednací číslo, fotografie, typ, popis, světelný tok, rozměry, hmotnost, kótovaná perokresba, vyzařovací charakteristiky, obsáhlý popis svítidla ...

Co se svítidel týká, není nad to je vidět na živo. Z pohledu elektrikáře je mi to vlastně lhostejné. Zapojení je víceméně jasné. Pokud jste však placeni za výběr designu a opravdu klientovi chcete doporučit to, co se jeho představě podobá, pak abyste byli opravdu v obraze, co vše se nabízí ...

Tento katalog lze zde v redakční knihovně prohledávat a prohlížet!





TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.