Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog svítidel Light 20 od HORMEN ... (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.02.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog svítidel Light 20 od HORMEN ...


Katalog svítidel Light 20 od HORMEN ...
... s portfóliem do interiérů otevře snad každý, kdo pracuje se svítidly často. V dnešní době volně dostupných informací nemáme problém je získat, ale spíš si v té záplavě všimnout těch správných. A které jsou ty správné? Ptá se mě kolega. Vědět na tuto otázku odpověď, jsou naše projekční kanceláře o polovinu menší. Je pravdou, že za posledních několik let papírových dokumentů podstatně ubylo. A tak pokud rádi listujete papírovými stránkami ...
Filip Horáček, ze dne: 26.02.2020


Navrhování osvětlení je samostatný obor. Vlastně by mě zajímalo, proč se svítidla stále pojí s elektrikáři. Ano, samozřejmě, připojit svítidlo musí osoba oprávněná. Ovšem design svítidla by technik navrhovat neměl. Tedy alespoň třeba v nových interiérech, kde se očekává od navrhujícího nejen notná dávka invence, ale také související zkušenosti. A také proto se roky snažím alespoň krátce pokukovat pod pokličku "profíků, lampičkářů" ...  



Pro více informací kliknout!


Krátce koukněme na téměř 180 stránek katalog svítidel Light 20 od brněnské společnosti HORMEN. Provedení tohoto technického sešitu plně odpovídá typické skupině konzumentů takového obsahu. Což jsou z části ti, kdo rozhodují o tvarech, barvách a ti, kteří dál se svítidly manipulují.   


Pro více informací kliknout!


Mezitím, co obrázky není potřeba překládat, textová část je k dispozici v angličtině, němčině a samozřejmě i česky. V jednoduchých tabulkách objevíme podobnosti jako objednací číslo, světelný tok, teplota chromatičnosti, příkon, rozměry, nebo také váhu celého svítidla.

Pro snadný výběr pomáhají grafické piktogramy a nechybí rozměrový náčrtek. 


Pro více informací kliknout!


V závěru technického materiálu nalezneme nezbytné příslušenství. Jde o nezbytná kování k zavěšení, přisazení, nebo třeba spojování svítidel do logických řad. U nás ve firmě tento katalog otvírají projektanti nebo já, kdo chystá zakázky. Dovedu si představit, že situace samostatného živnostníka je bez dalšího podpůrného týmu zcela odlišná.  

Zmiňovaný katalog naleznete k prolistování a prohledávání zde v redakční knihovně!




POKUD PRACUJETE V OBORU,
máte možnost si zažádat o bezplatné zaslání
aktuálního papírového katalogu svítidel HORMEN
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
HORMEN CE a.s. - Libušská 8/191, Praha 4, Libuš - 244 470 408 - hormen@hormen.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.