Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog standardních variant GENERI #23 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 26.02.2024
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog standardních variant GENERI #23


Katalog standardních variant GENERI #23
Pokud slyším o prostředí výbuch, vybaví se mi GENERI. Nejsem si jistý, zda je to portfóliem, které poskytuje rozsáhlý přehled různých typů nevýbušných elektrických zařízení, nebo způsobem prezentace této značky. Ale pokud hledám specifikace pro svorkovnicové skříně pro různé aplikace, ovládací skříně, svítidla, přepěťové ochrany, zásuvkové skříně, vždy sáhnu po GENERI. Přičemž nemám na tuto značku jakoukoliv osobní vazbu. Co jsem objevil?
Jiří Macháček, ze dne: 26.02.2024



Firma GENERI nabízí trhu "Katalog standardních variant", který slouží jako průvodce nevýbušnými elektrickými zařízeními pro průmyslové aplikace v prostředích s rizikem výbuchu. Publikace je zdrojem informací o škále produktů včetně svorkovnicových skříní, ovládacích skříní, svítidel, přepěťových ochran a mnoha dalších. Každá sekce detailně popisuje specifikace produktů, jako jsou nevýbušné certifikace, rozměry, jmenovité napětí a proudy, IP klasifikace a další technické parametry.


Pro více podrobností kliknout!


Katalog je unikátní svým zaměřením na specifické a specializované produkty, jako jsou svorkovnicové skříně pro termočlánky typu K, deblokační skříně a aplikace pro přepěťové ochrany a doprovodné ohřevy. Zajímavostí jsou rovněž přenosná svítidla a signalizační zařízení, která umožňují použití v extrémních podmínkách s nebezpečím výbuchu, přičemž zachovávají mobilitu a flexibilitu osvětlení.


Pro více podrobností kliknout!


Co nalezneme uvnitř?
Sešit obsahuje přehled produktů:



Pro více podrobností kliknout!


Publikace je podle mě nejen praktickým nástrojem pro elektroprojektanty a montéry, ale i pro další odborníky v průmyslových odvětvích. Projektanti ocení zejména detailní technické specifikace, informace o certifikacích a normách, jakož i aplikace a řešení, které jim pomohou v návrhu efektivních a bezpečných systémů. Montéři zase naleznou užitečné praktické poznámky k montáži.


Pro více podrobností kliknout!


Můj závěr
Celkově "Katalog standardních variant" GENERI představuje cenný zdroj informací pro všechny, kteří pracují s nevýbušnými elektrickými zařízeními v prostředích s rizikem výbuchu. Jeho rozsah, detailnost a orientace na specifické aplikace a bezpečnostní aspekty činí z tohoto katalogu nezbytný nástroj pro průmyslové aplikace.
Tento katalog lze zde prohledávat a prohlížet!



TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
GENERI, s.r.o. - Uničovská 50, Šumperk - 583 221 500 - obchod@ge­neri.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.