Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog PVC profilů POLYPROFiL (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.08.2023
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog PVC profilů POLYPROFiL


Katalog PVC profilů POLYPROFiL
Proč si vybrat POLYPROFIL do projektu? Dodavatel, který se od roku 1993 zaměřuje na výrobu technických vytlačovaných profilů, nabízí 105 různých produktů s certifikáty. Ať už jste elektrotechnik nebo hledáte plastové ploty a zahradní profily, POLYPROFIL může nabídnout různé prvky. Produkty jsou k dispozici nejen v Česku, ale i po celé EU. Listuji aktuálními katalogy a zkoumám, proč má POLYPROFIL představovat výhodu pro má řešení v praxi.
Jiří Macháček, ze dne: 7.08.2023



Není profil jako profil. Nejlepší je Polyprofil.
Je hlavním mottem tohoto výrobce na www stránkách. Při použití superlativu ve spojení s nějakou prezentací, zbystřím. Už třeba proto, že nic se nejí tak horké ...


Pro více informací kliknout!

Co se dozvíme?
... společnost založená v podzim 1993, si klade za cíl vyrábět technické vytlačované profily, se zaměřením na elektroinstalaci. Díky zkušenostem zakladatelů se tento cíl podařilo splnit. Dnes firma dosahuje ročního obratu cca 70 miliónů Kč a nabízí 105 různých položek. Výrobky prodává nejen v Česku, ale i v zahraničí, zejména v Německu, Polsku, na Slovensku, na Ukrajině, ve Slovinsku, Chorvatsku, Litvě a v Rusku. Nabízí certifikované produkty a klade důraz na partnerskou spolupráci a neustálé zlepšování. Firma vítá jakýkoliv zájem o spolupráci a je otevřená nápadům a připomínkám.


Pro více informací kliknout!


Jde o výrobce a dodavatele certifikovaných plastových elektroinstalačních profilů, plotů, technických profilů z PVC a zahradních profilů. Sortiment zahrnuje elektroinstalační profily z odolného PVC, stavebnice pro plastové ploty s různými účely, technické profily rozdělené na konstrukční, stavební a nábytkové, a zahradní profily jako plastové kůly a vinařské sloupky.


Pro více informací kliknout!


Pokud se zaměříme na produkty elektrotechnikovi bližší, co v příslušném katalogu objevíme?
  • plastové elektroinstalační profily a příslušenství
  • elektroinstalační krabice
  • elektroinstalační trubky
  • upevňovací a příchytný materiál


Pro více informací kliknout!


Polyprofil není vůbec neznámou značkou, pouze má své výrobní portfólio rozprostřené do více oblastí. Na jednu stranu jde o výhodu, na stranu druhou o určitý hendikep. Na českém trhu je mnoho konkurentů, kteří mají stejné zaměření, ale jejich nabídka položek a souvisejících služeb je větší. Tuto značku jsem vídával na AMPERu, pokud se nyní jako většina přeorientovala digitálně na sociální sítě, pak tak, že o ní už vůbec nic nevím. A znáte to, sejde z očí, sejde z mysli ... Konečné rozhodnutí je však na každém z nás, našich potřebách, možnostech, konkrétních projektech ...

Přehledový katalog naleznete zde!
Katalog elektroinstalačních prvků POLYPROFIL naleznete zde!




TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.