Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog Průmyslové rozvaděčové skříně CONTEG 2022 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 9.11.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog Průmyslové rozvaděčové skříně CONTEG 2022


Katalog Průmyslové rozvaděčové skříně CONTEG 2022
Pokud hledáte rozvaděč svařované kompaktní konstrukce s integrovanými bočnicemi, s povrchovou úpravou práškovou barvou, výběr je pestrý. Pokud máte další požadavek na jednodveřové nebo dvoudveřové provedení rozvaděčové skříně, stále nabídka existuje. Pak přijde potřeba řešení na míru nebo vnitřní chlazení a šance na dodavatele se rozplývá v mlze. Procházím letošní katalog průmyslových rozvaděčových skříní CONTEG a připravil jsem krátké shrnutí ...
Filip Horáček, ze dne: 9.11.2022



Conteg je trošku nenápadná společnost generující zajímavý sortiment průmyslových rozvaděčových skříní. Jejich portfólio se vyrábí v Pelhřimově na zcela nových linkách a dodává se po celém světě. Listuji katalogem a vzpomínám na dobu, kdy jsem se sám učil vyrábět rozvaděče. Tehdy by mě ani ve snu nenapadlo, že se budou za pár desítek let prodávat jako "housky v krámě" ...



Pro více informací kliknout!


Nejde však pouze o skelet skříní. Důležité je i potřebné vybavení. Například nástěnné a střešní klimatizační jednotky (chladicí výkon od 320W do 4kW), termoelektrické jednotky (chladicí a tepelný výkon až 800W), ventilátory s filtrem (průtok vzduchu 12 až 800m³/h) nebo třeba topné jednotky (trvalý topný výkon 45 až 800W).



Pro více informací kliknout!


Co v katalogu objevíme?
  • Použití průmyslových rozvaděčových skříní
  • Stojanové rozvaděčové skříně
  • Stojanové kompaktní rozvaděčové skříně
  • Stojanové kompaktní rozvaděčové skříně z nerezové oceli
  • Kompaktní rozvaděčové skříně
  • Kompaktní rozvaděčové skříně z nerezové oceli
  • Bezpečnostní samolepky


Pro více informací kliknout!


Jaké je provedení podrobností katalogu?
Každému typu skříně je věnováno poměrně dost prostoru. Přesný popis, vyjmenované zásadní body výhod, fotografie z různých úhlů pohledu, použitý materiál, povrchová úprava, možné barvy, stupeň krytí IP, mechanická odolnost IK a také vše, co je předmětem dodávky. Ale to není vše. Pokud potřebujete znát konstrukční podrobnosti, ty naleznete také a rozepsané do posledního milimetru. Samozřejmě je uvedeno ke každému typu i doporučované příslušenství.

Je patrné, že katalog navrhoval praktik. Myslel i na možné prostorové uspořádání horizontálních a vertikálních lišt. Vše je uvedeno na ilustračních obrázcích.

Katalog má praktické uspořádání informací. Dobře se v něm hledá. Nejsou v něm žádné marketingové zbytečnost, či prázdné věty.

Tento katalog lze zde v redakční knihovně prohlížet a prohledávat!



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.