Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog MENNEKES spojuje svět (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 6.08.2013
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog MENNEKES spojuje svět


Katalog MENNEKES spojuje svět
Vidlice a zásuvky jsou neodmyslitelnými prvky elektroinstalačních obvodů. Ač se nám to možná zdá jako málo důležitá část elektroinstalace, jde o důležitý spoj, který musí být spolehlivý, uživatelům bezpečný, snadno se zapojovat a samozřejmě cenově dostupný. Mnozí vědí, že existuje mnoho různých kombinací od běžných až po speciální případy. Elektrikář s přehledem produktů na trhu zná více možností, než si dovede koncový spotřebitel představit. A co vy? Znáte bohaté portfolio Mennekes?
Jiří Macháček, ze dne: 6.08.2013



Dnešní svět zná značku MENNEKES také jako evropskou normu na dobíjení elektromobilů, ale ve skutečnosti jde o výrobce průmyslových vidlic a zásuvek. Držím před sebou technický sešit o 87 stranách na lakovaném papíře a popíšu základní prvky pro vaši představu.




Pro koho je katalog určen?
V tomto případě bych nebyl tak jednoznačný, že "pouze pro odborníky v elektrotechnice", protože jde také o zboží, které nakupuje koncový spotřebitel a ten chce mít také přehled. Kdo pak tyto prvky zapojí je věc druhá, ale to není předmětem této recenze. Tento katalog je tedy pro každého s potřebou rychlé orientace v sortimentu Mennekes.



Pro větší náhled kliknout!



Co vše v sešitu nalezneme
Obsah je rozdělen na pět částí, ve kterých nalezneme všechny důležité technické parametry produktů. U detailů vychytávek je uveden vysvětlující popis. Obsah stručně tento:



Pro větší náhled kliknout!


Co se mi líbí
Provedení katalogu je odpovídající pro běžné použití v kanceláři i v dílně. Díky barevným záložkám na otevřené straně lze snadno nalistovat hledanou část sešitu. Sešit není příliš objemný, protože se obsahem orientuje pouze na důležité informace.



Pro větší náhled kliknout!

Můj závěr
Mennekes je na českém trhu stálicí. Značka se objevila hned po revoluci a i přes velkou konkurenci našem trhu se zde drží na předních pozicích. Tato recenze patří bohužel pouze tomuto katalogu, jinak bych se rozepsal o vychytávkách. Tento technický sešit doporučuji všem, kteří chtějí mít zbožíznalství v elektrotechnice pod kontrolou!



TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.