Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog LED osvětlení PROLUMIA (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 28.05.2021
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog LED osvětlení PROLUMIA


Katalog LED osvětlení PROLUMIA
Se stavbami se v květnu doslova roztrhl pytel. S tímto jevem se následně pojí zvýšená poptávka prvků technického vybavení včetně svítidel. Nenechme se obloudit tvrzením, že jsou svítidla předem určená v projektech, architekty a projektanty. To je samozřejmě ten ideální stav, reálně se materiál v dokončovací fázi stavby volí podle zbylých financí. Vzhledem k absenci veškerých výstav a veletrhů jsme stále odkázáni na elektronické prezentace nebo třeba katalogy, které jsou k dispozici ...
Vilém Gracias, ze dne: 28.05.2021



Na jaře je svět obvykle krásnější. Je tomu i letos, možná je ještě hezčí než obvykle. Myšleno vzhledem k ustupující, však stále trvající virové hrozbě. Jakoby se mračna rozestoupila a objevily se nové stavby. A až nyní se ke mně na stůl dostal katalog LED osvětlení PROLUMIA ...



Pro více informací kliknout!


Katalog je od podívání velice pěkně konstruován! Provedení detailů v katalogu
304 stran, detaily jednotlivých produktů začínají názvem, obsahují fotografii, kótovanou perokresbu, vyzařovací úhlel, tabulku technických parametrů a vlastností. Obsah je dojjazyčný CZ/EN.
Pěkně znázorněná funkce čidla.



Pro více informací kliknout!

Co za záklaní typy svítidel v katalogu objevíme?
  • vnitřní LED osvětlení
  • lineární LED osvětlení
  • venkovní LED osvětlení
  • průmyslová LED osvětlení
  • veřejné LED osvětlení


Pro více informací kliknout!

Velice zajímavý sortiment, je otázka doba dostupnosti. Obzvlášť na jaře 2021, kdy je totální nedostatek všeho, co vyžaduje barevné kovy, PVC, nebo třeba polovodiče, čipy. Tedy vlastně všechno :-( Český trh je zhýčkaný superrychlými dodávkami všeho, nač si vzpomeneme. Pokud jde o výběr designu, pak je nedostupnost příčinou rychlé výměny za jiný obdobný typ zařízení.


Pro více informací kliknout!


Katalog je obsahově praktický. Využije jej určitě projektant a samozřejmě ve frontě za ním celá řada dalších profesí. například tato kapitola je více než aktuální.

Tímto technickým sešitem lze zde listovat nebo jej prohledávat!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.