Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog Instalační přístroje EATON (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.07.2022
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog Instalační přístroje EATON


Katalog Instalační přístroje EATON
Podívejme se krátce na základní technický sešit pojednávající o portfóliu EATON z oblasti instalační elektrotechniky. Co vše v katalogu nalezneme? S jakými podrobnostmi? Jak dalece se může toto papírové provedení technického katalogu v době elektronické komunikace využívat? Přece jde pouze o základní přehledový katalog! Na každou kapitolu existuje další, mnohem podrobnější katalog. Proč tedy vlastnit takové vydání?
Slávek Patera, ze dne: 14.07.2022



Z katalogů jsem tentokrát vybral jeden z hodně "ochmataných". Není sice zcela nový, jak je zvykem publikovat, na druhou stranu je používaný. Až s podivem, protože většina z nás používá k dohledávání podrobností elektronické verze datasheetů a technických podkladů. Ty jsou dostupné na vnitrofiremním cloudu a tak je podivuhodné, že ještě někdo používá naši, taktéž velmi bohatou, papírovou knihovnu. Řeč bude o katalogu Instalační přístroje EATON ...


Pro více informací kliknout!


Obsah
Obloukové ochrany AFDD+, proudové chrániče, digitální proudové chrániče, chráničová relé, průvlekové transformátory, monitorovací relé reziduálního proudu, jističe, hlavní vypínače, vypínače, relé, stykače, měřicí přístroje a příslušenství, spínače motorů, kompaktní rozvodnice, propojovací systémy, pojistkové systémy, systém válcových závitových, nožových pojistek, výkonové jističe a vypínače, svodiče přepětí, systémová elektroinstalace xComfort, nabíjecí stanice xChargeIn, řídicí relé EASY E4 ...


Pro více informací kliknout!


Obsahové rozdělení sešitu
Existuje dvě základní množiny, dvě části katalogu. První Obchodní údaje, data výběru konkrétních přístrojů a druhá Technické údaje, kde naleznou podrobné detaily především projektanti a revizní technici.


Pro více informací kliknout!


Jak jsou provedeny podobností jednotlivých kapitol?
V tomto katalogu jsou více než dostatečné. Nadpis, popis, fotografie, tabulka technických odlišností jednotlivých typů a vzhledem ke zmiňované druhé, Technické části, je zde uvedeno vše, co bychom o přístrojích potřebovali vědět.


Pro více informací kliknout!


Závěr
Tento technický sešit nebude pro stávající elektrotechnické odborníky žádným překvapením. Podle slov mých kolegů projekčního oddělení by měl obsah každý dobře znát. Ovšem pak je hůře vysvětlitelné, proč tento papírový sešit je tak viditelně používaný :-)

Katalog Instalační přístroje EATON lze prohlížet a prohledávat zde!
Více technické dokumentace EATON zde v redakční knihovně!
Archív odborných přednášek EATON v archívu Elektrika.TV naleznete zde!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Eaton Elektrotechnika s.r.o. - Komárovská 2406, Praha 9 - 267 990 411 - ElektrotechnikaCZ@eaton.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.