Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KOPOS: Katalog Elektroinstalační úložný materiál 2018 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.05.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KOPOS: Katalog Elektroinstalační úložný materiál 2018


KOPOS: Katalog Elektroinstalační úložný materiál 2018
Kolínský výrobce elektroinstalačních materiálů vydal po hlavním odborném veletrhu na jaře v Brně, nové vydání katalogu úložných prvků. Sortiment, se kterým pracuje každý elektrikář. Elektroinstalační krabice ať již pod omítku či do podlahy, lišty na stěnách či parapetech, trubky v průmyslu, sklepech, zahradách a všudypřítomný upevňovací materiál, jsou základní kameny každé elektroinstalace. Pojďme se krátce podívat oč jde ...
Igor Nováček, ze dne: 14.05.2018


Kolínský tradiční výrobce elektroinstalačních materiálů KOPOS vydal pro letošní rok nový katalog, ovšem tentokrát s novou grafikou obálky. Co se skrývá uvnitř? K AMPERu byly uvedeny novinky, které se v tomto vydání již také objevují ...



Provedení katalogu
odpovídá kvalitě, kterou drží renomované značky u svých hlavních katalogů. Tedy v tomto případě 254 stran křídového papíru s barevným potiskem drží pohromadě opravdu pevný hřbet. A polemizovat o tom, kolik vydrží mi připadá naprosto zbytečné.

Pro větší náhled kliknout!

Obsah katalogu
bude zajímat asi každého elektrikáře ...


Pro větší náhled kliknout!

Provedení podrobností
je pro zasvěcené naposto vypovídající. U každé kapitoly nechybí související informace o jednotlivých prvcích, nalezneme název, obrázek, typ, ikony fyzikálních vlastností, rozměrovou perokresbu, tabulku souvisejících typů, příslušenství.
Technické podrobnosti na konci katalogu doplňují technický obraz předkládaných produktů do posledních detailů.

Pro větší náhled kliknout!

Tvorba katalogu není jednoduchá práce. Jde sice o práci grafika, ale bez správných informačních podkladů by žádný skutečně užitečný a praktický pomocník nevznikkl. Tento katalog následuje koncepčně ty předchozí a osloví všechny, co s tímto materiálem přichází pracovně do styku.

Katalog není možné objednat. Lze si jej prohlížet zde.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
KOPOS Kolín a.s. - Havlíčkova 432, Kolín IV. - 321 730 111 - kopos@kopos.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.