Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: KATALOG: Domovní elektroinstalační materiál ABB 2020 - 2021 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 11.03.2020
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

KATALOG: Domovní elektroinstalační materiál ABB 2020 - 2021


KATALOG: Domovní elektroinstalační materiál ABB 2020 - 2021
I když značka Elektro - Praga patří spíše mezi nostalgické vzpomínky, je dobré si ji občas připomenout. Výroba domovních vypínačů, zásuvek a mnoho dalšího elektroinstalačního materiálu v Jablonci nad Nisou má dlouhou historii. Jako jeden z mála výrobců se s železnou pravidelností stará, aby se aktuální, objemný, obsáhlý katalog objevil ve správných schránkách ...
Filip Horáček, ze dne: 11.03.2020



ABB Elektro Praga v Jablonci nad Nisou pomáhá tvořit český standard. Ač se to může někomu zdát nepravděpodobné, tak i přes všechny novinky si lidé z mého okolí po vyslovení vypínače vybaví řadu Tango. Ta se v mých vzpomínkách datuje někdy k roku 1995 a není žádným překvapením milión prodaných kusů. Takovému množství odpovídá i pestrá paleta souvisejících přístrojů v českém katalogu.


Pro více informací kliknout!


Provedení katalogu
Jaká je tloušťka katalogu s 537. stranami si asi každý dovede představit. Konstrukce vazby držící pohromadě takovou hromadu křídového papíru s barevným potiskem je tajemným receptem tiskárny. Je k zamyšlení, zda nepoužívat elektronickou verzi (pdf), protože při množství informací kolem nás budeme zanedlouho potřebovat každý z nás další místnost na dokumentaci.



Pro více informací kliknout!


Obsah katalogu
je pro zasvěcené snadno předvídatelný ... Classic, stmívače a regulátory, Tango, Neo, Neo Tech, bezdrátové dálkové ovládání, Element, žaluziové spínače, future linear, solo, solo carat, alpha exclusive, impuls, ABB-free@home, Decento, Time, Time Arbo, Swing, Swing L, Levit, Levit M, domovní audio a video telefony AudioWorld, snímače pohybu, sdělovací technika, produkty pro vyšší bezpečnost, rozvodnice a modulární přístroje, LED osvětlení, termostaty a časové spínače, spínače a zásuvky, Profil 45, úložný materiál, elektroinstalační materiál pro pohyblivé přívody, průmyslové vidlice a zásuvky, zásuvkové boxy a AC nabíjecí sloupky, elektroinstalační přístroje pro rozvody ve zdravotnictví, signalizační systémy ... 


Pro více informací kliknout!


Provedení detailů
je určeno pro nejčastější užití. Nalezneme tedy vše, co potřebujeme k návrhu, objednání a montáži. Nalezneme obrázek, technické údaje, barvu, ale i velké náhledy pro dokreslení představy. Můžeme očekávat i rozměrové náčrtky k montážním postupům při vícenásobných kombinacích. Líbí se mi některá podrobná vysvětlení funkcí, jako o hlásičích kouře a teplot na straně 382.   



Pro více informací kliknout!


Kdo si objedná papírový katalog?
Tipoval bych to na obchody, prodejny, nebo například architekti. Nám technikům stačí to málo v katalogových listech. O designu totiž rozhodují jiní.

Katalog lze prohledávat a prohlížet zde, v redakční knihovně!



POKUD PRACUJETE V OBORU,
můžete si o aktuální papírový katalog 
průmyslových zásuvek a vidic ABB zažádat
NÍŽE UVEDENOU OBJEDNÁVKOU!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
ABB s.r.o., Elektro-Praga Jablonec - Resslova 3, Jablonec nad Nisou - 483 364 561 - epj.jablonec@cz.abb.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.