Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Katalog celobetonových kompaktních transformoven ELTRAF (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 10.12.2021
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Katalog celobetonových kompaktních transformoven ELTRAF


Katalog celobetonových kompaktních transformoven ELTRAF
Výrobci trafostanic se obvykle objevují na největším elektrotechnickém veletrhu v Brně. Po té, co se poslední dva ročníky nekonaly, třetí je v "mlze". Přičemž trafostanice je nenápadná, ovšem zásadní součást každého většího podniku. Přestože se běžně k provedení tohoto energetického "domečku" investor nevyjadřuje a neřeší provedení, opačné případy nejsou výjimkou. Co mu však dnes zbývá než prohlídka internetových prezentací. Stavební centra mají své vesničky vzorových domů, něco podobného s trafostanicemi doposud chybí, tak koukněme alespoň na datové listy ...
Jiří Macháček, ze dne: 10.12.2021



Za posledních pár měsíců se z mapy trhu "vypařilo" hned několik desítek dodavatelů. Společnosti ELTRAF podle mých informací stále eistuje a světu nabízí své renomované trafostanice. Z historické praxe mám k blokovým transformovnám určitý vztah. Každý kdysi nějak a někde začínal.


Pro více informací kliknout!


Co nalezneme ve výrobním programu této společnosti?
Krátký datasheet podrobně popisuje konstrukce a výzbroj stanic. Jednotlivé typové řady blokových transformoven pro energetiku. Nalezneme fotografie provedení a podrobnosti, například použití, zastavěná plocha, rozměry, hmotnost, design, možné barvy, použité propoje a typ transformátoru, obsah nn rozvaděče, výzbroj vn.



Pro více informací kliknout!


Trakční trafostanice, kryty pro transformátory s litou izolací, katalogové listy celobetonových trafostanic, technologický předpis pro celobetonové trafostanice jsou v nabídce výroby také, ovšem podrobnosti nalezneme v jiném sešitu.


Pro více informací kliknout!


Jaké podrobnosti se dozvíme?
Základní popis blokových transformoven, základní jednopólové schéma trafostanice, skladování a manipulace s blokovými transformovnami, doprava, osazení do terénu, uzemnění transformovny, připojení transformovny k síti, obsluha transformovny a také například montáž a výměna transformátoru.

Právě konec, popisující technologický předpis výrobce je na tomto informačním materiálu to edukativní, zajímavé.

Tento elektronický katalog lze prohlížet zde v redakční knihovně!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.