Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje

SCHRACK: Druhý atomový turnaj 2002


Document Actions
schrackfott5.jpg
Třetí ročník "atomového turnaje", kterou nedaleko jaderné elektrárny pořádá Schrack Energietechnik, dopadl lépe než loni... Kdo opět vyhrál?
Miroslav Minařík, ze dne: 15.07.2002
reklama

I letos (12.7.2002) se pořádal "atomový" fotbalový turnaj, kterého se zúčastnily týmy místní jaderné elektrárny. Turnaj se odehrál na malém hřišti a v hrubém čase. U mnohých hráčů bylo naprosto evidentní, že bylo kdysi v jejich životě zásadní chybou, opuštění fotbalového trávníku. Možná dnes...

I přes vyšší věk a kancelářsky vypracované postavy byly některé sportovní výkony opravdu obdivuhodné.
Jako ostatní ročníky i tento organizoval a řídil Libor Dobeš. Sice mu bylo mnohé vytknuto (absence nezávislého sudího), ale při předávání ocenění dostal ocenění "fotbalového erotomana".
Po vyčerpávajícím dni měli všichni možnost doplnit ztracené kalorie a ti naprosto vyčerpaní využili příjemného ubytování přímo ve sportovním areálu.

Tento ročník dopadl pro Schrack podstatně lépe, než ročník minulý. Ovšem ani letos neskončili první! Nejen, že několik utkání skončili nerozhodně, ale dokonce porazili ESE a Veos Dolní Bojanovice, které tak odsunuli na smolná místa.

Ing.Zacios dýchá s týmem
Hrajícího ředitele nevidíme v týmech často, v případě
Schracku je ředitel součástí týmu bezpečně.

 
 

 

TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Schrack Technik spol. s r.o.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


FIREMNÍ TIPY
Společnost Schrack je známá nejenom svým sortimentem, ale také jako pořadatel nejrůznějších promo akcí pro své zákazníky. Záběr je opravdu široký, a tak zatímco klidnější povahy s dětmi se mohou zúčastnit dětských dnů, ti adrenalinově závislí mají na výběr od jízdy na raftu, přes horská kola, lanové centrum, fotbalové turnaje až třeba po vodní lyžování. A na podzim je čas na Schrackiádu …
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933