Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: SCHRACK: Druhý atomový turnaj 2002 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 15.07.2002
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

SCHRACK: Druhý atomový turnaj 2002


schrackfott5.jpg
Třetí ročník "atomového turnaje", kterou nedaleko jaderné elektrárny pořádá Schrack Energietechnik, dopadl lépe než loni... Kdo opět vyhrál?
Miroslav Minařík, ze dne: 15.07.2002

I letos (12.7.2002) se pořádal "atomový" fotbalový turnaj, kterého se zúčastnily týmy místní jaderné elektrárny. Turnaj se odehrál na malém hřišti a v hrubém čase. U mnohých hráčů bylo naprosto evidentní, že bylo kdysi v jejich životě zásadní chybou, opuštění fotbalového trávníku. Možná dnes...

I přes vyšší věk a kancelářsky vypracované postavy byly některé sportovní výkony opravdu obdivuhodné.
Jako ostatní ročníky i tento organizoval a řídil Libor Dobeš. Sice mu bylo mnohé vytknuto (absence nezávislého sudího), ale při předávání ocenění dostal ocenění "fotbalového erotomana".
Po vyčerpávajícím dni měli všichni možnost doplnit ztracené kalorie a ti naprosto vyčerpaní využili příjemného ubytování přímo ve sportovním areálu.

Tento ročník dopadl pro Schrack podstatně lépe, než ročník minulý. Ovšem ani letos neskončili první! Nejen, že několik utkání skončili nerozhodně, ale dokonce porazili ESE a Veos Dolní Bojanovice, které tak odsunuli na smolná místa.

Ing.Zacios dýchá s týmem
Hrajícího ředitele nevidíme v týmech často, v případě
Schracku je ředitel součástí týmu bezpečně.

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Schrack Technik spol. s r.o. - Dolnoměcholupská 2, Praha 10 – Hostivař - 281 008 231 - info@schrack.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.