Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Informace o podlahovém vytápění DE-VI (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 24.04.2003
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Informace o podlahovém vytápění DE-VI


devic1.jpg
DE-VI je značka všem elektrikářům známá, topné kabely, topné rohože..... Jakou technickou podporu připravila tato společnost pro vás, odborníky?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 24.04.2003

Na Amperu 2003 se nám konečně poštěstilo po dvou letech kontaktovat uvedenou společnost a požádat ji osobně o technické materiály jejích produktů.

Co víme o této společnosti?
Na distribuovaném CD naleznete veškeré důležité informace včetně povídání o společnosti DEVI, které zde uvádíme....

Výroba topných kabelů Výroba topných kabelů      Firma DEVI vznikla roku 1942, když zakladatel - inženýr Tage Christensen - zahájil v nepoužívané mlékárně za skromných podmínek výrobu vyhřívacích prvků (topných spirál) pro opravy žehliček.
     Od té doby společnost rychle rostla a v dnešní době využívá hluboké zkušenosti ve vývoji, výrobě a distribuci komplexního termokabelového vytápění a ochranných systémů DEVI. V současné době je výroba situována ve městě Vejle (Dánsko) ve dvou moderních výrobních závodech, které zabírají víc než 25000 m2.

Kompletní systém

Výroba termostatů Výroba termostatů      DEVI je jediná společnost, která vyvíjí a vyrábí kompletní systém obsahující topné kabely deviflexTM, extrémně tenké topné rohože devimatTM, elektronické termostaty typ deviregTM a vhodné příslušenství.
     Všechny komponenty systému jsou speciálně navrhované na topnou problematiku s ohledem na jednoduchou instalaci a nízké provozní náklady.
     DEVI se řadí do high-tech společenství, která nabízí vysoké užitné vlastnosti svých produktů za rozumné ceny. Výrobky splňují všechny požadavky se zaměřením na budoucnost.

Co určitě každého zaujme, je videoukázka montáže elektrické topné rohože.... Tu ovšem pro její velikost doporučujeme shlédnout z uvedeného nosiče.

Pokud máte některý z níže uvedených dotazů, na CD, které jsme obdrželi jsou pro vás připravené stručné ale vypovídající odpovědi.

Další pomůckou je rozhodně okamžitý výpočet ceny za vámi zvolenou sestavu.

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.