Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: K&V ELEKTRO Pohled První #1 (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 14.09.2018
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

K&V ELEKTRO Pohled První #1


K&V ELEKTRO Pohled První #1
Podívali jsme se zblízka na pozadí velkoobchodu K&V ELEKTRO. S kamerou jsme prošli administrativní oddělení, sklady i logistiku. Provázeli nás ti, kteří o vnitřních operacích ví opravdu hodně. Nemáme však zaměřeno na obchodní procesy kamenných poboček, ale na elektronické nakupování. Tato značka, jako jedna z mála v Česku, to myslí s e-shopy opravdu vážně. Spustit internetovou aplikaci pro prodej zboží totiž není zdaleka všechno, to jste ostatně sami potvrdili. Sledujte postřehy se značkou K&V ELEKTRO na internetu ...
Miroslav Minařík, ze dne: 14.09.2018



K&V ELEKTRO znám roky. Snad jako jediný elektrotechnický velkoobchod pravidelně vystavoval na pražském AMPERu. Dokonce byl dlouhé roky hned vedle našeho výstavního stánku Elektrika.cz. Tehdy jsem se nad přítomností jediného velkoobchodu (ze všech v Česku) podivoval.


Od té doby uplynulo hodně vody a s rozvojem internetu a datového pokrytí se odběratelé začali přesouvat do kyberprostoru. Na následky technologického vývoje reagujeme změnou svého chování všichni a tak i dodavatel by měl reagovat bystře. Podívejme se blíže na smíchovský velkoobchod K&V ELEKTRO, který svými dvěma elektronickými obchody vystupuje z kamenné pozice.

K&V ELEKTRO na AMPERu 2007




Ať již je internetová maska obchodního rozhraní jakákoliv, pro hladký chod obchodních procesů je velice důležité fyzické zázemí. Tedy logistika, sklad a v neposlední řadě technická podpora nakupujícím při rozhodování. S kamerou jsme se podívali blíž do zákulisí obou obchodních variant. Z technického pohledu se zdají stejné, přesto jsou odlišné. V následujících dvou dílech se podíváme na důvody, proč se registrovat, co tím získáváme a co je často rozhodující pro pohodlný nákup.





TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.