Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

Zahradní hadice, čerpadla a další sortiment k zavlažování zahrady nově v K&V ELEKTRO


Document Actions
Zahradní hadice, čerpadla a další sortiment k zavlažování zahrady nově v K&V ELEKTRO
Elektronické obchodování dává pořízení jakéhokoliv zařízení zcela jiný rozměr! Dříve úzce specializované obchody využívají digitalizované logistiky a rozšiřují své nabídky s podstatně větším rozsahem než bychom čekali. V K&V ELEKTRO můžete nově pořídit zahradní čerpadla Easy Pump, oblíbené hadice české firmy Valmon nebo produkty z designové řady zavlažování Lime a Fuxia značky G. F. Garden.
Komerční sdělení, ze dne: 16.06.2020


Základním druhem zahradních čerpadel vhodným do jímek či mělkých studen je samonasávací čerpadlo Easy Pump Easy Jet 1100. Dále můžete koupit vysoce kvalitní ponorné čerpadlo na vodu Easy Pump E-DEEP 1200 s řadou funkcí, jako je automatické zahájení a ukončení provozu, anticyklická ochrana a ochrana proti chodu na sucho.


Bateriové zavlažovací hodiny GF 48 Lime
Pro větší náhled kliknout!


Pokud sháníte ponorné kalové čerpadlo, vybírejte mezi kalovým čerpadlem Easy Pump Easy DW 400, vhodným i pro nízké odsátí s hladinou od 10mm, a vysoce výkonným čerpadlem Easy Pump Easy Extractor EEXT s průtokem až 19,2m3/h, které zvládne přečerpávat vodu s nečistotami o průměru až 38mm.
 

Kalové čerpadlo Easy Extractor
Pro větší náhled kliknout!


Užitečným doplňkem, který lze využít pro všechny typy vodáren a závlahových systémů, je digitální tlakový spínač k čerpadlu Evak DPC-10 s ochranou proti běhu na sucho, anticyklickou ochranou a zapínacím/vypínacím tlakem 0,01 – 10,0bar.

U zahradních hadic vybírejte z klasických PVC hadic Valmon o průměru ½" a ¾" délky 15 – 25 metrů nebo odolnějších hadic na vodu Valmon Premium 1123 s vnitřním průměrem 3/4" a 1". Ty jsou vhodné pro tlak až 10bar a kromě zahradnictví a zemědělství najdou využití i v průmyslu k rozvodům vody, chemikálií či vzduchu. Ke snazší manipulaci a uskladnění hadic si pořiďte hadicové navijáky.


Tlakový spínač DPC-10
Pro větší náhled kliknout!


V sortimentu K&V ELEKTRO najdete ale i opravdové designovky! Italská značka G. F. Garden nabízí řady Lime (světle zelené) a Fuxia (růžové). Jejich součástí jsou i zahradní zavlažovací trysky Jet 3 se 3 režimy proudění vody a průtokem až 18 litrů/minutu a zavlažovací pistole Metal Multi s 8 režimy a průtokem maximálně 10litrů/minutu.

K automatickému zavlažování slouží bateriové zavlažovací hodiny GF 48 s nastavitelným intervalem závlahy v rozmezí 3 – 96 hodin a dobu od 1 do 120 minut. V nabídce G. F. Garden jsou také samozavlažovací systémy do květináčů. Kromě toho u nás pořídíte i příslušenství potřebné k instalaci a fungování výše zmíněných produktů od rychlospojek na hadice (včetně těch s funkcí aquastop), tradičních bajonetových spojek a zpětné klapky až po zahradní ventily se dvěma vývody.
 

Vozík s navijákem na zahradní hadici
Pro větší náhled kliknout!
 
 

 

Diskutující k tomuto článku

  ... a další (počet diskutujících: 7)
TEXT Z OBLASTÍ SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

K&V ELEKTRO a.s.
Zaslání vizitky
Zobrazit záznam v adresáři


Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933