Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jak to dopadlo v Roštění (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 7.07.2000
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jak to dopadlo v Roštění


Z Brna jsem přijel s Pavlem Mačenkou, jedním ze spolumajitelů Maplastu , což je tvůrce obalů na produkty Elko EP. Přijeli jsme později, takže jsme zacílili přímo na akci, která se konala stejně jako loni na koupališti v Roštění.
Miroslav Minařík, ze dne: 7.07.2000

Z Brna jsem přijel s Pavlem Mačenkou jedním ze spolumajitelů Maplastu , což je tvůrce obalů na produkty Elko EP. Přijeli jsme později, takže jsme zacílili přímo na akci, která se konala stejně jako loni na koupališti v Roštění.

Hned po přivítání s Jiřím Konečným, jsme mohli shlédnout kousky nové třímodulové krabičky, jejíž díly ukazují na fotografii.
Poté jsme byli představeni švédskému zákazníkovi C.Michaijoffovi, který se později projevil jako výborný společník. Díky jeho znalosti angličtiny i němčiny, jsme ho postupně oslovovali všichni. Na místě (výroby) se přesvědčil o výrobních možnostech, kvalitách dodávek svého nového partnera.

Na čepu byl "Zubr 10°a 11°" a pod kontrolou uvedené prasátko. Rozhodně zde nebyl prostor pro myšlenky na nějaké diety nebo abstinenční pokusy. Možná proto, že tentokrát termín akce vyšel na dobu dovolených nesešlo se tolik lidí, ovšem zábava byla o stupínek výš než loni. Opět nám Elko EP s J. Konečným hrálo na pódiu. 

A kdo byl k vidění na akci? Enika Nová Paka (s bezdrátovým ovládáním spotřebičů do 3,5kW), Rutronik - dodavatel elektronických obvodů, N&N velkoobchod elektro oblast automatizace, VaP Bransouze Znojmo - velkoobchod, 

Zcela vyčerpaní jsme 03:30 ulehli ke spánku v hotelu. Po probuzení nás překvapilo příjemné prostředí vnitřního vybavení, ale také okolí. 

TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.