Elektrika.cz, reportážní portál instalační elektrotechniky, vyhlášky, schémata zapojení .

 
Oddíly
reklama
Bleskovky
Osobní nástroje
FUTURE okénko - V nejbližších dnech se zde dočtete ...
  • Svůj pohled na sousední megaveletrh Light+Building ve Frankfurtu popisuje český elektrikář. Nezůstává pouze u jednoho selfie o své přítomnosti v Německu a prozrazuje proč se vydal tak daleko. Čím ho to obohatilo? Jak se dívá na budoucnost veletržních ...

Témata pokrývající všechny uvedené oblastí

Rozpočtář, Zprávy

Je možné v e-shopu SONEPAR vytvořit rozpočet? #3

  • 23.09.2021
Je možné v e-shopu SONEPAR vytvořit rozpočet? #3
Rozhovor s Petrem Nečesaným, specialistou pro elektronické obchodování SONEPAR. Ve třetím pokračování jsme se ptali ... Je možné v rozhraní e-shopu vyvořit rozpočet? Pro koho je rozpočtová sekce určená? Jak jinak je možné ještě rozpočet vytvořit? Co nabízí modul rozpočtu a jak se s ním pracuje? Jaký je výstupní formát dokumentu rozpočtu?

LIVE Rittal: RiCS – snadný návrh skříní VX25 a příslušenství

  • 16.06.2021
LIVE Rittal: RiCS – snadný návrh skříní VX25 a příslušenství
RiCS jsme si představili již během semináře v minulém roce. V tomto semináři vás provedeme jednoduchou konfigurací řadově spojených skříní. Projdeme si různé možnosti vnitřního vybavení, které jsou v konfigurátoru dostupné. Ukážeme si možnosti konfigurace více skříní v jednom kroku, nebo kopírování vnitřní výbavy z jedné skříně do ostatních. Budeme se věnovat i možnosti nahrát vlastní šablonu výřezů připravenou v CAD. Umístíme chladící jednotku, která má na starosti udržovat ve skříní klima příznivé pro použité přístroje. Na závěr si projdeme data, která z online nástroje získáme.

LIVE EATON: Představení programu E-Config

  • 9.02.2021
LIVE EATON: Představení programu E-Config
Jde o program pro přípravu cenových nabídek, objednávek, konfigurací výrobků a návrhu rozvaděčů Eaton. Víte, že umožňuje například snadno dohledat produkt EATON podle zadaných parametrů? Dokonce lze vkládat do uživatelské databáze i výrobky jiných výrobců. Pomocí uživatelsky příjemného grafického rozhraní navrhnete rozvaděč a obdržíte jeho čelní pohled a bokorys! A zcela určitě mnozí přivítají kreslení schémat, zapojení pro jednoduché instalace, třeba rodinné domy, byty ... V tomto webcastu budou představeny všechny možnosti programu, to znamená, že lze očekávat záplavu mnoha užitečnými informací!

RITTAL: Komfortní rukojeť VX25

  • 12.07.2018
RITTAL: Komfortní rukojeť VX25
Už jste někdy věnovali pozornost uzávěrům dveří rozvaděčů? V některých případech vznikají dvě nepříjemné situace. Dveře nejdou pevně uzavřít nebo naopak nelze se do rozvaděče dostat. Příčiny mohou být různé. Od nekvalitních zámků, špatnou konstrukci po nedostatečnou údržbu. Víte, jak je to u systému VX25 s možnostmi uzávěrů? Jak to vypadá prakticky můžete sledovat ve vizualizaci videoklipu níže.
Terminolog
Týdenní přehled
Přihlašte si pravidelné zasílání týdenního přehledu
Vyhledávání
Hledaný text zadávejte prosím s diakritikou



Panacek
Autor článku
reklama
Tiráž

Neomezený náklad pro česky a slovensky hovořící elektrotechnickou inteligenci.

ISSN 1212-9933