Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jak vypadala Elektrická spojka 2019? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 31.05.2019
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jak vypadala Elektrická spojka 2019?


Jak vypadala Elektrická spojka 2019?
Letošní ročník Elektrické spojky se konal první květnový víkend v údolí řeky Želivky v Rekreačním středisku Želivka. Počasí se naplánovat ani objednat předem nedá, ale oproti velmi nepříznivé předpovědi jsme skoro nezmokli. Tato událost je každoročním setkání příznivců a diskutujících portálu Elektrika. Program je částečně organizován, ale nechává se i dostatek prostoru pro odborné i neodborné diskuse.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 31.05.2019




Jak bylo slíbeno minulý rok, posunuli jsme akci do jiného místa. Od řeky Jihlavy k řece Želivce. Změna to byla, až na počasí, velmi pozitivní. Předpověď počasí dohnala nejednoho účastníka vytáhnout ze skříně zimní bundu a hromadně jsme přiobjednali do chatek topení. Z důvodu nepřízně počasí jsme otočili původní program a začali soutěžemi a hrami sponzorů a v pozdějších odpoledních hodinách byli na prohlídce vodní elektrárny.

Průřez celého dne si můžete připomenout v reportáži:



Letos se soutěžilo s DEHNem ve skládanání hromosvodních svorek na čas, se společností WAGO v tipovací soutěži rychlosti popisu 100 svorek a s Hager Electro ve střelbě na rozvaděč FV. Další soutěže byly cíleny na dovednost, trpělivost nebo přesnost soutěžících.

pro větší náhled klikněte!

V podvečerních hodinách, kdy už venku bylo skutečně chladno a dost pršelo, jsme se přesunuli do restaurace, kde proběhlo vyhlašování vítězů, další soutěže tipovací a znalostní a závěrem organizované zábavy byla tombola. Hlavní výhrou byl již potřetí kávovar věnovaný velkoobchodem ELKOV a jak se říká, do třetice všeho dobrého, našel konečně svého definitivního majitele (předchozí dva ročníky jej vyhrál pokaždé někdo z pořadatelů a hlavní ceny se vzdali).


pro větší náhled klikněte!

Příští ročník jsme se s mnoha shodli, že zopakujeme u Želivky, nebo minimálně u pana majitele a akci posuneme do jeho druhého střediska. Co bylo velkou změnou od minulého ročníku k lepšímu, bylo jídlo.. Jak snídaně, odpolední raut, tak i večerní grilované maso a v neposlední řadě i pivo:-) Lehké přípravy a plány na další ročník se pomaličku rozbíhají už teď a své kometáře, připomínky či náměty můžete sdělit v diskusi.


pro větší náhled klikněte!

Za organizátory letošní Spojky Radka (Červeného, ELEBRO CZ s.r.o.) a Alenu (Minaříkovou, Elektrika) děkujeme všem zúčastněným a těšíme se na viděnou v příštím roce!


Fotomomenty zachycené redakcí i účastníky samotnými:





SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Elektrika.info s.r.o. - Novolíšenská 8a, Brno - +420 773 123 100 - redakce@elektrika.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.