Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jak vypadá osvětlení v modelovém bytě? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 23.03.2011
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jak vypadá osvětlení v modelovém bytě?


Jak vypadá osvětlení v modelovém bytě?
Zajímá vás, jak vypadá osvětlení v modelovém bytě? Mohou i designová svítidla být funkční z hlediska technických a optických vlastností? Sledujte krátký rozhovor s tvůrcem návrhu osvětlení expozice Modelový byt, kterou jsme navštívili v rámci výstavy Světlo v architektuře ...
Tým portálu Elektrika, ze dne: 23.03.2011

V termínu od 10. do 13. března 2011 se v pražské výstavní síni Mánes opět vystavovalo. Tentokrát došlo na výstavu svítidel s názvem Světlo v architektuře, která se konala již podruhé. Na výstavě se sešly jedny z nejlepších a nejvýznamnějších českých i zahraničních značek z oboru. Více informací o výstavě naleznete na www.architectureweek.cz

Součástí výstavy byla i poměrně rozsáhlá expozice s názvem Modelový byt, jejíž realizace se letos ujal známý český architekt Mojmír Ranný a jeho ateliér. Odborný návrh osvětlení pak zpracoval světelný technik ze společnosti Deltalight Eugen Maletič.

V krátkém rozhovoru nám vysvětlil, jaká byla základní myšlenka, co bylo cílem ukázat a proč se expozice věnovala právě osvětlení bytu.

Rozhovor s Eugenem Maletičem můžete sledovat zde ...

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.