Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jak v xComfortu propojovat prvky budovy (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 27.08.2021
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jak v xComfortu propojovat prvky budovy


Jak v xComfortu propojovat prvky budovy
Programování systémové instalace xComfort. Kde se xComfort používá? Co je jeho předností? Je to decentralizace systému, obousměrná komunikace přístrojů, nebo nepotřeba metalického vedení pro komunikaci aktivních prvků? Tento díl je více než vhodný pro všechny, kteří chtějí nastavovat xComfort sami, nebo chtějí být jeho systémovým integrátorem. V tomto článku je jedna přednáška rozdělena na tři části a v každé z nich je připravena stopáž jednotlivých informací. Tím si pustíte nebo můžete opakovat pouze tu část, která vás skutečně zajímá. Jaromír vše komentuje a názorně ukazuje ...
Igor Nováček, Tým portálu Elektrika, ze dne: 27.08.2021



Pokud je pro někoho zásadní informace o nepotřebě sekání pro ovládací kabeláž, pak by měl poslouchat dál. Kdo je odhodlán sekat stůj, co stůj a natahovat metalickou sběrnici, může tento díl shlédnout třeba pro inspiraci.

V této části se pracuje v prostředí MRF (Moeller Radio Freqence). Jaromír Pávek hned z kraje vysvětluje, proč je obousměrná informace důležitá více než bychom zprvu mysleli. Proč neskenovat všechny prvky už na stole. Pro snazší orientaci v tomto více než dvouhodinovém materiálu jsou pod každým dílem připraveny časové odrážky (stopáž) pro snazší orientaci.

Jak v xComfortu propojovat prvky budovy (1.)

Jak v xComfortu propojovat prvky budovy (2.)

Jak v xComfortu propojovat prvky budovy (3.)

Systémová instalace xComfort je velice rychle dostupná a instalovatelná. Nastavení není těžké, však svůj čas pro pochopení potřebuje.

Více povídání o xComfortu naleznete v archívu zde!
Dokumentaci k xComfortu naleznete zde v redakční knihovně!



CHCETE SE NECHAT VYŠKOLIT
NA INTEGRÁTORA xCOMFORT?
Přihlaste se na školení v blízkosti své adresy níže uvedeným formulářem!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
xComfort EATON - Třebovská 480 , Ústí nad Orlicí - - JaromirPavek@eaton.com

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.