Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jak to vypadalo na 20. ročníku výstavy ElfetexFest Plzeň (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 16.04.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jak to vypadalo na 20. ročníku výstavy ElfetexFest Plzeň


Jak to vypadalo na 20. ročníku výstavy ElfetexFest Plzeň
V úterý a ve středu 14. a 15. října 2014 se v Parkhotelu v Plzni konal jubilejní 20. ročník veletrhu elektrotechniky, elektroniky a energetiky ElfetexFest. Odborníci i široká veřejnost se zde seznámili se zajímavými novinkami v oboru. Firma KOPOS Kolín zde například představila instalační lišty opatřené fólií proti zašpinění. Schneider Electric na veletrh přijel s frekvenčními měniči pro motory a produktovou řadou ACTI 9. A firma FRÄNKISCHE předvedla používání ploché multimediální trubky. Co ještě bylo k vidění?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 16.04.2015



Na 20. ročníku veletrhu ElfetexFest vystavovalo sedmdesát firem a přišlo se na ni podívat kolem tisíce návštěvníků. Jak to na veletrhu vypadlo?


Krátce o firmě OMNIS Olomouc
OMNIS Olomouc se řadí mezi 10 největších pořadatelů veletrhů a výstav v ČR. Specializujeme se na organizaci veletrhů v krajských městech a regionálních centrech. Jádro činnosti tvoří stavební a elektrotechnické veletrhy a výstavy. Výstavní portfolio doplňují zavedené výstavy, jako je například Svět reklamy či Moderní žena.  Firma také nabízí pořádání kongresů a konferencí, stavbu stánků, pronájem výstavního inventáře, organizaci společenských akcí a další marketingové aktivity.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT
Omnis Olomouc, a.s. - Horní Lán 10a, Olomouc - 588 881 444 - nasadil@omnis.cz

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.