Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jak se hospodský inspiroval v Orientu (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.09.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jak se hospodský inspiroval v Orientu


Jak se hospodský inspiroval v Orientu
Globalizace je neúprosná. Není to pouze otázka rychlosti šíření informací po internetu nebo migrace lidí mezi světadíly. Globalizace se projevuje také ve formě inspirace. V tomto případě jde o typický bastl elektrotechnického ignoranta nebo zkouřeného elektronika. Toto sdělení je anonymní, proto si můžeme v klidu zaspekulovat o tom, co se všechno může stát, když...
Jiří Macháček, ze dne: 29.09.2015



Všichni známe mnoho různých obrázků elektroinstalací z jiných světadílů. Tam je kromě jiných zvyků také jiná soustava a místní předpisy. Proto se nad některými cizokrajnými záběry ani nepozastavuji. Ovšem tento obrázek je z Česka!

Pro větší náhled klikněte!

V jedné restauraci kousek od Prahy byl zachycen tento skvost, který osvětloval toalety. Podle mého názoru užívaný objekt nepotřebuje až tak moc rekonstrukci elektroinstalace. Možná by to dvoudenní návštěva šikovného elektrikáře spravila. Ovšem provozovatel to patrně vidí jinak.


Pro větší náhled klikněte!

Musím podotknout, že má právo na to se inspirovat třeba v Asii. A naše právo je zase komentovat to, co vybočuje ze "zdravé linie". A tak kdo z vás vysvětlí co to je za zařízení? A jak to instalovat tak, aby to bylo v souladu s montážními zvyklostmi?

Záběry zaslal www.elektrokrivka.cz


O svůj názor se můžete podělit
v níže uvedené diskusi!

TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.