Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jak přijít na nové myšleny s Robocoasterem KUKA (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 1.01.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jak přijít na nové myšleny s Robocoasterem KUKA


Jak přijít na nové myšleny s Robocoasterem KUKA
Na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2014 nás zaujala atrakce z dílny společnosti KUKA. Robot, který s vámi pořádně zatřese a zatočí, čímž zbaví vaši hlavu zbytečné zátěže a uvolní místo kreativitě. Robocoaster je první robot povolený pro provoz s cestujícími. Na jeho rameno je přimontována gondola pro dvě osoby, na které zažijete akční jízdy s divokými otáčkami i odvážnými přemety. Jak taková jízda vypadá?
Tým portálu Elektrika, ze dne: 1.01.2015


Na Mezinárodním strojírenském veletrhu se můžete nejen setkat s obchodními partnery, zjistit informace o strojích a prohlédnout si expozice, ale také přijít na nové myšlenky. Na neobvyklý zážitek se na MSV 2014 stály v Pavilonu Z dlouhé fronty...



O Robocoasteru KUKA
Robocoaster od firmy KUKA je průmyslový robot, na jehož rameno je přimontována gondola pro dvě osoby. Cestujícím poskytuje  volně programovatelné kombinační možnosti, které slibují akční jízdy s divokými otáčkami, odvážnými přemety nebo dobrodružnými kyvnými pohyby. Robocoaster je první robot povolený pro provoz s cestujícími s certifikací TÜV podle EN 13814 (DIN 4112). Má spolehlivou konstrukci a výrobní techniku a jeho mechanika a převodovky jsou stoprocentně certifikovány. Bezpečnost zaručují i mechanické dorazy a permanentní elektronický dohled.

Vyzkoušeli jste si na MSV divokou jízdu na Robocoasteru?
Podělte se s námi o své dojmy v níže uvedené diskusi!
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.