Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: Jak CzechTrade pomáhá českým elektrotechnickým firmám? (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 22.12.2015
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

Jak CzechTrade pomáhá českým elektrotechnickým firmám?


Jak CzechTrade pomáhá českým elektrotechnickým firmám?
Příklady konkrétní podpory českých exportérů ze strany České agentury na podporu obchodu CzechTrade byly předmětem rozhovoru s její zástupkyní Alicí Fibigrovou, vedoucí oddělení energetiky, vody, odpadů a životního prostředí. V rámci rozhovoru na veletrhu AMPER 2015 jsme se bavili o formách podpory a o nových státech, kde hodlá být tato agentura aktivnější.
Tým portálu Elektrika, ze dne: 22.12.2015



Jak agentura CzechTrade pomohla například firmě Kopos Kolín na jednom ze zahraničních trhů?



Krátce o agentuře CzechTrade
Agentura CzechTrade je již osmnáctým rokem partnerem českých firem na cestě k jejich zahraničním exportním a investičním úspěchům. Agentura je národní proexportní organizací založenou Ministerstvem průmyslu a obchodu s cílem rozvíjet mezinárodní obchod a vzájemnou spolupráci mezi českými a zahraničními subjekty. CzechTrade nabízí exportérům informační a asistenční služby, které zajišťují profesionálové v České republice a hlavně v zahraničních kancelářích. Výsledkem je komplexní exportní podpora, která je rychlá a především dostupná pro české firmy. Rozsáhlá síť zahraničních kanceláří ve více než 40 zemích na pěti kontinentech svojí působností pokrývá Evropu od Skandinávie po Balkán, Východní Evropu a státy SNS, významná africká a asijská teritoria, Kanadu, USA, Latinskou Ameriku, Austrálii a Nový Zéland.
TEXT Z OBLASTÍ
SOUVISEJÍCÍ KONTAKT

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.