Elektrika.cz - elektrotechnické zpravodajství
Tisknete článek: JABLOTRON: Katalog zabezpečovacích systémů a GSM komunikátorů (klik pro návrat)
Stránka byla vytvořena: 29.04.2008
Všechna práva vyhrazena (c)1998-2024 Elektrika.cz
Doslovné ani částečné přebírání tohoto materálu není povoleno bez předchozího písemného (e-mailového) svolení redakce portálu Elektrika.cz.

JABLOTRON: Katalog zabezpečovacích systémů a GSM komunikátorů


JABLOTRON: Katalog zabezpečovacích systémů a GSM komunikátorů
Potřebujete zabezpečit váš dům, byt či firmu, nebo vaše auto zaparkované před domem? Potřebujete na dálku ovládat vaším mobilním telefonem topení, žaluzie, osvětlení? Rádi byste věděli, co se děje ve vašem domě během vaší nepřítomnosti? Zda vám nepřetéká voda z vany, nebo nehoří v kuchyni od zapomenutého zapnutého vařiče?...
Igor Nováček, ze dne: 29.04.2008

...na letošním Amperu mi padl do oka stánek společnosti JABLOTRON, českého výrobce elektronických zabezpečovacích systémů.

Nahlédněte se mnou do katalogu řešení zabezpečení, která firma JABLOTRON nabízí:

Katalog tohoto obsáhlého sortimentu zabezpečení tvoří několik částí:


Zabezpečovací systémy:


 


Mezi komponenty systému naleznete i interkom pro hlasitý odposlech hlídaného prostoru s možností do tohoto prostoru hovořit. Pokud budete mít na dveřích a oknech namontovány automatické mříže, které uzamknou narušitele v objektu můžete mu sdělit, že již si pro něj jede policie a bude mít spoustu času přemýšlet nad správností svého konání.
 


Klávesnice OASIS

Samozřejmostí jsou klávesnice s LCD displejem, který vás informuje o všem, co se v objektu děje.

Doplníte-li systém o čtečku identifikačních karet a čipů RFID, může pro vás systém zaznamenávat příchody a odchody zaměstnanců a vy ušetříte za vrátného.

Detektory pohybu jsou k dispozici od běžných PIR detektorů přes kombinované detektory pohybu a tříštění skla. Zajímavostí je miniaturní detektor pohybu, který se hodí pro střežení malých prostor.

Novinkou je detektor pohybu s kamerou a bleskem. Kamera je schopna pořizovat snímky v rozlišení 160 x 128 bodů, ukládat je přímo do vašeho počítače ve formátu JPG, případně je můžete pomocí USB rozhraní stáhnout z interní paměti do počítače.
 



PIR detektor s miniaturní kamerou

Systém OASIS doplněný o bezdrátové termostaty je také schopen řídit vytápění v objektu.


Příklady aplikací systému OASIS


 




Příklady řešení ovládání pomocí DAVIDa




Maximobil
TEXT Z OBLASTÍ

Konec tisknuté stránky z portálu Elektrika.cz.